Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice si doma poradily s Provodovem


0

Vigantice se v posledních kolech odpíchly od sestupových pozic a v posledním domácím utkání nabídli svým fanouškům výhru nad Provodovem. Za domácí skvěle zachytal brankář Slovák, a když se vstřelenými góly přidali i jeho spoluhráči Vičan, Kulišťák a Macíček nebylo co řešit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a vypracovali si několik šancí, které však domácí útočníci neproměnili. Smůla se ale domácích nedržela dlouho, protože v prvním poločase dali nakonec dvě branky. Nejdříve se prosadil Vičan a o chvíli později chytrou tečí navýšil skóre na 2:0 Kulišťák. Vigantice tak využili své příležitosti, naopak Provodov nedokázal překonat skvěle chytajícího Slováka. Poločas skončil vítězstvím Vigantic, ale Provodov zbraně ještě neskládal.

 

 

Provodov má zkušené mužstvo, které ihned od začátku druhého poločasu šlo za vyrovnáním. V této fázi zápasu se domácí zmohli pouze na protiútoky a to jen sporadické. Brankář Slovák musel předvádět jeden zákrok za druhým, ale bylo jen otázkou času, kdy se štěstí přikloní k útočícímu Provodovu. Hosté vstřelili branku až v 80. minutě, ale to už bylo pozdě. Prosadil se Ulman – 2:1. Hosté však svou porci gólů na zápas vyčerpali a Vigantice dokázaly do konce zápasu vstřelit ještě jednu branku. Po protiútoku se prosadil Macíček a určil tak konečné skóre zápasu 3:1.  



Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - O. Kulišťák [-] , V. Kožušník [-] , V. Matůš [-] , M. Macíček [-] - D. Bolcek [-] , J. Štreit [-] , J. Vašek [-] , M. Vičan [-] - D. Řepka [-] , A. Křiva [-]

FC RAK Provodov
P. Máčala [-] - J. Josefík [-] , D. Urbánek [-] , A. Hellebrand [-] , S. Beňo [-] - M. Velev [-] , J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , M. Laciga [-] , J. Gargulák [-] - T. Ulman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.