Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice si do Vizovic přijely zastřílet


0

Vizovice jsou beznadějně poslední. Bez jakékoliv naděje na zlepšení přivítaly doma tým Vigantic, který na tom sice není o mnoho lépe, nicméně se nenachází v sestupových vodách. Vigantice předvedly ukázkový gólostroj, po dvou brankách vstřelili Macíček, Křiva a Štreit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vizovicím v této sezóně nevychází zhola nic. Zdaleka nejhorší se zdá být bilance obdržených branek, která téměř dosahuje čísla 100. Že Vizovice neoplývají pevnou obranou, se ukázalo i v zápase proti Viganticím. Ty se v zápase ujaly vedení v 16. minutě díky přesné teči Štreita – 0:1. Zápas pak byl víceméně vyrovnaný. Hosté si ale schovali dvě branky na konec poločasu a obě vstřelil Marek Macíček. Ten se v 41. minutě prosadil ze standardní situace a o 4 minuty později proměnil pokutový kop – 0:3.

 

 

Poločasové vedení o tři branky slibovalo pro Vigantice klid na kopačkách, což hosté dokázali v druhé půlce potvrdit. Čtvrtou branku přidali hned po příchodu ze šaten, prosadil se Kulišťák – 0:4. Velkou pohodu Vigantic potvrdil pátým gólem v zápase Aleš Křiva, který o pár minut později přidal z penalty šestou branku – 0:6. Všechny tři góly od sebe dělilo 12 minut. Destrukci Vizovic završil v 89. minutě Štreit, který tak uzavřel účet zápasu na konečných 0:7



Sestavy


SK Vizovice
O. Pavelka [-] - J. Adamuška [-] , D. Polách [-] , I. Bielik [-] , M. Foltýn [-] - O. Polách [-] , L. Sviečka [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] , V. Kožušník [-] - J. Frydrych [-] , M. Macíček [-] , D. Řepka [-] - O. Kulišťák [-] , J. Vašek [-] , D. Bolcek [-] , V. Matůš [-] , J. Štreit [-] - A. Křiva [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.