2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Holešova zaváhal ve Fryštáku


Branky


0

Holešov se na čele tabulky přetahuje se Vsetínem a je jasné, že nyní bude rozhodovat každý bod navíc. Holešov jej mohl ve Fryštáku získat, ale v penaltách byli lepší domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fryšták vstoupil do utkání aktivně a hned od úvodních minut si začal vypracovávat šance. Všechny útoky ale postupně selhaly. To hosté byli daleko produktivnější a na vstřelení branky jim stačilo méně šancí. Jednu z nich po chybě domácí obrany využil v 35. minutě Křenek a bylo to 0:1. Fryšták se však rychle oklepal a ještě do přestávky vyrovnal. Po faulu ve vápně na Tomáše Křenka zapískal hlavní rozhodčí pokutový kop, který proměnil Lahola – 1:1.

 


Zápas ve druhém poločase nenabídl šance ani tempo z prvního poločasu. Oba týmy se snažily hlavně neudělat chybu a neinkasovat. Blízko ke gólu měl holešovský Křenek, ale jeho přehození brankáře skončilo jen na břevně. Na druhé straně postupoval sám na bránu Lahola, ale mířil mimo branku. Zápas tak po 90. minutách dospěl do penalt. V nich byl lepší domácí tým, který tak získává bod navíc. Holešov po vítězství Vsetína nad Rožnovem klesl na druhou příčku. 



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , J. Krhůtek [-] - T. Křenek [-] , O. Lahola [-]

SFK Elko Holešov
J. Křenek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.