0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Baťova vystřelil Krajča


Branky


0

Baťov nezažívá příliš povedené jaro, ale zdá se, že se v posledních zápasech zvedá. Po vítězství nad Kelčí v minulém kole dokázal Baťov vyhrát i ve Viganticích 0:2. Góly vstřelil v druhém poločase Krajča.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oba týmy nacházející se na chvostu tabulky to bylo důležité utkání o šest bodů. Ani jeden z týmu se od začátku příliš do útoku nevrhal. První nebezpečnou střelu vyslali na bránu domácí až po půl hodině hry. Ani hosté si nedokázali vypracovat vyloženou šanci. Na góly si tak museli diváci počkat až do druhého poločasu.

 

 

Do druhé půle vstoupili hosté výborně a v 55. minutě se ujali vedení. Po přesném pasu na pravé křídlo přišel rychlý centr před bránu, kde se z bezprostřední blízkosti prosadil Krajča – 0:1. O chvíli později využili hosté otevřené obrany domácích a po rychlé kombinaci nastřelili tyč domácí brány. Další šanci Baťovu lapil brankář Slovák a o chvíli později mu po rohovém kopu znovu pomohla konstrukce brány. Vigantice mohly vyrovnat v 70. minutě, ale Bolcek křížnou střelou trefil tyč. Platilo tak klasické nedáš dostaneš. Po rychlé rozehrávce šel Krajča z úhlu sám na bránu a podruhé překonal brankáře Slováka – 0:2. I přes další šance už žádná další branka nepadla a Baťov si tak odváží domů tři body.



Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - V. Kožušník [-] , O. Kulišťák [-] , M. Macíček [-] , J. Vašek [-] - J. Frydrych [-] , D. Bolcek [-] , A. Křiva [-] , D. Řepka [-] - R. Chumchal [-]

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - J. Linek [-] , P. Gerych [-] , M. Spurný [-] , A. Kozubík [-] - Z. Ondráš [-] , J. Novák [-] , J. Vrána [-] , P. Krajča [-] , P. Daněk [-] - R. Pindryč [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.