2:1p.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice doma obraly Luhačovice


Branky


0

Vizovice se výsledkově trápí a jsou beznadějně poslední. Luhačovice si proto do Vizovic přijely pro jasné tři body. Góly padaly až v posledních deseti minutách. Za hosty skóroval Bernátek a zdálo se, že si Luhačovice přece jen odvezou tři body. Vizovice však o body zabojovaly a odměnou jim byla vyrovnávací branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  Utkání nepřineslo mnoho pohledných akcí. Domácí nakopávali míče a snažili se tím překvapit obranu. Hosté z Luhačovic nedokázali nic vymyslet a spíše se trápili než hráli fotbal. V prvním poločase si domácí vytvořili jednu vyloženou šanci. Kdy po autovém vhazování se objevil hráč Vizovic sám před Kořenkem. Ten jeho pokus bravurně zneškodnil. Luhačovice drželi více míč, ovšem hrozili spíše z rohových kopů. Po jednom z nich zakončoval již v 6. minutě sám Bernátek, ale trestuhodně netrefil branku. Luhačovice měli ještě dva závary, kdy domácí padali do střel. Nejprve Kalusův pokus a následně zablokovali v pokutovém území i střelu Lišky. Druhý poločas byl ve stejném důchu. Domácí bez kombinace kopali dlouhé míče dopředu, Luhačovice marně hledali recept na bojovnou obranu. Vše podstatné se oderhálo v závěru utkání. V 83. minutě vybojoval míč Kalus, přihrál do starny nabíhajícímu Davidovi Červenkovi, ten nádherným centrem našel samotného Bernátka, který hlavou míč usměrnil za záda domácího brankáře - 0:1. Domácí vše vrhli do útoku. Vybojovali v 88. minutě přímý kop z boku. Hosté nepochopitelně nechali hlavičkovat domácí na zadní tyči, Kořenek dokázal míč jen tečovat před prázdnou bránu, kde pohodlně domácí zasunuli míč do brány - 1:1. Zápas tak skončil remízou a na řadu přišly pokutové kopy. S těmi si poradili domácí lépe, když jejich brankář chytl hned dva pokusy. Dva body tedy zůstaly Vizovicím. 


Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Byl to náš nejhorší výkon jara. Nedokázali jsme se prezentovat hrou, kterou předvádíme doma. Nabádal jsem kluky ať nesklouzneme ke hře soupeře a přesně to se stalo. Byli jsme netrpělivý a bez myšlenky. Vytvořili jsme si snad jen 2 vyložené příležitosti. Trapný výkon jsme podtrhli neoustředěním v závěru. Domácí bojovali až do konce a vyplatilo se jim to.



Sestavy



FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , P. Coufalík [-] - O. Červenka [-] , V. Kalus [-] , M. Liška [-] , T. Heger [-] , M. Polách [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.