3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zvítězil až na penalty


Branky


0

 

První zápas 20. kola spolu svedly týmy Provodova a Fryštáku. Fryšták v zápase vedl, nakonec však musel dotahovat jednogólovou ztrátu. Vyrovnání hostům přinesl přímý kop Lukáše Skaličky z 86. minuty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté byli od začátku utkání ve větší pohodě a dokázali si vypracovat šance ke skórování. Ve 12. minutě střílel Křenek, ale jeho pokusu chyběla trocha přesnosti. Gólem neskončila ani následující nebezpečná situace po rohovém kopu. Provodov poté dokázal více držet míč na kopačkách, ale žádná ze střel domácích se neujala. V 27. minutě postupoval sám na bránu Chudý, ale v poslední chvíli jeho střelu zablokoval domácí obránce. O pár minut později ale svůj samostatný únik proměnil Křenek a bylo 0:1. Provodov ještě do přestávky vyrovnal, když se v nastaveném čase po závaru v šestnácte prosadil Matěj Velev – 1:1.

 

 

Gól do šatny domácí nakopl a v druhém poločase netrvalo dlouho a bylo to 2:1. Po přímém kopu se prosadil Tomáš Ulman. Hosté však nesložili zbraně a pokoušeli se o vyrovnání. V 61. minutě nastřelil Křenek jenom tyč. Vyrovnání přišlo 5 minut před koncem. Přesnou střelou z přímého kopu se prosadil Lukáš Skalička, který tak poslal zápas do penalt. V nich byli šťastnější domácí, kteří tak berou bod navíc.  



Sestavy



FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , T. Chudý [-] , J. Krhůtek [-] , T. Rudolf [-] - T. Křenek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.