1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov přišel o vítězství v poslední minutě


Branky


0

 

Rožnov v utkání dlouho vedl díky gólu Bolcka, nakonec však utkání skončilo remízou. Boršice pak byly v penaltách šťastnějším mužstvem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí se v zápase museli obejít bez svých opor. Chyběli René Bolf, Michal Maléř a Jakub Máleř. Od začátku se tak hrál hlavně bojovný fotbal. První šanci si vypracoval Rožnov. V 15. minutě zahrával Filip Zetocha přímý kop, ale brankář Drobisz jeho střelu vyrazil. O čtyři minuty později opět Filip Zetocha nevyužil dobrý centr z pravé strany. Pokud Boršice hrozily, tak hlavně střelami z dálky. Poločas tak skončil bez vstřelené branky.

 

Rožnov se ujal vedení hned po návratu na hřiště. Rezdar vybojova míč a předložil jej Bolckovi, který otevřel skóre - 1:0. Oba týmy se pak přetlačovaly a snažily se vsítit branku. Rožnov mohl rozhodnout pár minut před koncem, ale Martin Zetocha v sólo úniku zaváhal a branku nevstřelil. O chvíli později Boršice vyrovnaly. Rožnov zakopl míč za pomezní čáru, z důvodu ošetření hostujícího hráče, hosté však míč domácím nevrátili a následná střela z velké vzdálenosti domácímu brankáři zaplavala a skončila v síti. Bylo vyrovnání 1:1.

 

Zápas tak dospěl do penalt, ve kterých byli hosté šťastnější a odvážejí si tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (Rožnov, trenér): Ten vyrovnávací gól nebyl z naší strany dobře zahraný. Myslím, že bychom v takové situaci měli reagovat jinak.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Bolcek [-]

SK Boršice
T. Ohnutek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.