1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice rozhodly až v závěru


Branky


0

Morkovice přivítaly na svém hřišti tým Kelče. Oba týmy dělí v tabulce velká bodová propast a dalo se očekávat, že se tento rozdíl projeví. Morkovice však vyhrály tím nejtěsnějším rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl z domácí strany pasivní a bez šancí. Morkovice měly špatný přechod do útoku a ani záloha nedokázala hrát aktivně. Z toho plynulo větší držení míče pro Kelč, která hrozila spíše ze standartních situací. Největší šanci si vypracovali domácí, ale Smažinka trefil pouze břevno. Oba týmy tak šly do šatny za bezbrankového stavu.

 

 

Ve druhém poločase přidali domácí na obrátkách a zlepšili aktivitu hlavně v záložní řadě. Kelč si vypracovala brankovou příležitost, narazila však na skvěle připraveného gólmana Jarku. Následně odpověděli svou šancí domácí, ale Oplt v dobré pozici přestřelil. V poslední půl hodině utkání se domácí snažili o rozhodující gól, hosté ale odolávali. Až těsně před koncem utkání se Morkovice dočkaly branky. Po pravé straně utekl Smažinka, který poslal míč před bránu, kde stál Zápařka, který hlavou skóroval – 1:0. Morkovice tak v samém závěru utkání dokázaly strhnout výhru na svou stranu. 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér Morkovice): Věděli jsme, že to bude těžké utkání. V prvním poločase naše hra nebyla dobrá, pak jsme se naštěstí zlepšili. Jsem rád, že se soupeř nesnažil hru kouskovat. Musím říct, že hrál dobře.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , R. Šnajdr [-] , R. Havlík [-] (70. Z. Horák [-] ) - M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] , J. Škrdlík [-] (66. J. Svoboda [-] ) , K. Chalupa [-] , D. Drápal [-] - M. Oplt [-] (80. R. Zápařka [-] ) , V. Bombicz [-] (90. J. Kapounek [-] )

TJ Kelč
M. Palát [-] - L. Vadel [-] , M. Hegar [-] , R. Pastrnek [-] , Z. Vinklár [-] - A. Škařupa [-] , A. Chrástecký [-] , J. Hlavica [-] , M. Olšák [-] - J. Machač [-] , T. Topič [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.