1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice porazily Chropyni na penalty


0

Zápas 18. kola nabídl boj dvou celků z dolní poloviny tabulky. Góly padaly až v závěru zápasu a po nerozhodném stavu rozhodly o vítězi penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chropyně zatím na jaře body nesbírá a do zápasu proti Luhačovicím tak šli domácí s jasným cílem získat doma tři body.

Ve větrném počasí se hrála vyrovnaná partie. První šanci utkání si vypracovali hosté. Již ve druhé minutě se po aktivním napadání ocitl sám na hranici pokutového území kapitán Bernátek, mířil však nad. Poté se hra odehrávala spíše mezi šestnáctkami týmů. Střelecké pokusy ze střední vzdálenosti zkoušel Červenka i Polách, ale marně. Soupeř držel opticky míč, troskotal na pozorné obraně. Do ojedinělého úniku se dostal Vojtášek, ale tísněn Coufalíkem mířil nepřesně. Ve 41 minutě se krásně obtočil na rohu vápna Liška a pohotovou střelou protáhl domácího brankáře. Ten vytěsnil střelu na roh. Z následujícího rohu Polách hlavičkoval pouze do tyče, následnou dorážku soupeř odvrátil. Do kabin se tedy šlo za bez brankového stavu.


V druhém poločase domácí zvýšili svou aktivitu. Hostující tým je však nepouštěl do větších příležitostí. Střely ze strany a dálky kryl Kořenek. Hosté se dostávali pod tlak, kombinace vázla a kupily se nepřesnosti. V 72 minutě soupeř zužitkovali hosté svůj tlak, kdy po centru z pravé strany na třikrát dorazili za záda bezmocného gólmana - 1:0. Luhačovice však dokázaly odpovědět velmi rychle. V 78 minutě vybojoval míč střídající Zámorský, posunul na naběhnutého Červenku. Po nepovedené střele na zadní tyči zakončoval ve skluzu Bernátek. Bylo vyrovnáno 1:1. V 89 minutě měl ještě příležitost Zámorský, ale v šanci zaváhal.

 


Následovaly pokutové kopy. 
Hosté proměnili všichni, hlavně Bernátkova kulišárna stála za to. Rozhodující pokutový kop proměnil Zámorský. 
Luhačovice tedy berou za penalty bod navíc. Chropyně zůstává nadále na předposledním místě.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Musím kluky pochválit. Bojovali do konce a urvali tak 2 body. I když soupeř držel více míč, byli jsme nebezpeční. Měli jsme minimálně stejný počet vyložených šancí. Předvedli jsme disciplinovaný výkon a odměnou jsou dva body ze hřiště zkušeného soupeře. Hráči jako Paciorek, Vojtášek, Prešnajder a Vaňhara jsou velmi kvalitní. Pro nás cenný zisk. V penaltách jsme byli šťastnější, chtěl bych vypíchnout Bernátkovu kulišárnu. To, co si u penalty dovolil, baví fanoušky fotbalu."



Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - P. Vojtášek [-] , T. Kutňák [-] , J. Urubek [-] - M. Vaňhara [-] , J. Paciorek [-] , P. Prešnajder [-] , D. Hrabal [-] - M. Panáček [-]

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Kořenek [-] , J. Talaš [-] , P. Coufalík [-] (81. M. Knot [-] ) , R. Pešek [-] - M. Liška [-] (75. J. Zámorský [-] ) , T. Heger [-] , M. Polách [-] , V. Kalus [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.