Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice otočily zápas s Viganticemi


0

Boršice doma přivítaly Vigantice, které se chtějí odrazit ze spodních pater tabulky. Vigantice byly k vítězství blíž, nakonec se však radovaly Boršice díky dvěma gólům Ohnutka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Domácí se od začátku tlačili do útoku a byli nebezpečnější. V 16. minutě se domácí Ohnutek ještě střelecky neprosadil, když minul prázdnou bránu. Hostující brankář Jiří Slovák předváděl velmi dobrý výkon a také díky skončil poločas bez branek. 

Boršice otáčí zápas

Druhý poločas nabídl opět výborný fotbal a tentokrát začaly padat i branky. Hostující Řepka ve své šanci ještě zaváhal a přestřelil. V 67. minutě se však Vigantice prosadily po rohovém kopu a otevřely tak skóre utkání. Domácí se snažili ze všech sil vyrovnat. Ohnutek ze standartky mířil ještě nad. V 73. minutě se však již před prázdnou bránou nemýlil a bylo srovnáno 1:1. O deset minut později Ohnutek strhnul vedení na stranu domácích. Gólová akce byla podobná prvnímu gólu Vigantic, domácí útočník neměl problém z bezprostřední blízkosti vsítit branku.

Utkání tak skončilo výsledkem 2:1. Boršice nadále stojí v tabulce velmi vysoko, Vigantice naopak zůstávají ve spodním patře tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Vladimír Varmuža: Byl to krásný zápas a hlavně čistý. Za celé utkání pouze jedna žlutá karta. Soupeř předvedl dobrý výkon, spolehlivě bránil a v útoku byl nebezpečný. Za vítězství jsme rádi.




Sestavy


SK Boršice
T. Večeřa [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] - A. Brzica [-] , D. Kopčil [-] , M. Dufek [-] , O. Vlček [-] , M. Hromada [-] - V. Brázdil [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - M. Macíček [-] , V. Kožušník [-] , V. Matůš [-] , D. Řepka [-] , J. Vašek [-] - J. Štreit [-] , R. Kučera [-] , M. Vičan [-] , D. Bolcek [-] - D. Mydlo [-]

ŽK: V. Brázdil .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.