Poslední Ujčov zaskočil lídra soutěže z Rudolce


Branky


31

Poslední Ujčov zaskočil lídra soutěže z Rudolce a v tabulce se dostal na předposlední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl těsné vedení Ujčova

V Ujčově bylo dnes k vidění kvalitní a vyrovnané utkání, které výsledkově zvládli domácí. Ujčov po nepřesvědčivych předchozích výkonech zabral a díky bojovnosti a nasazení uspěl. Domácím prospěl návrat špílmachra Michala Dvořáčka do sestavy, střed pole patřil domácím a to dnes rozhodlo. Domácí začali velmi aktivně, kapitán Přemek Ryba byl u první šance, tu lobem nevyužil, pak si však spravil chuť hned v 7min a chytře otevřel skóre 1:0. Ujčov branka nakopla a soupeře téměř nepoustel do hry. Další náznaky domácích akcí zůstaly nevyužity a jelikož z největší šance Rudolce - tečovaný přímák zneškodnil Fanda Bureš, branka nepadla, odcházeli do kabin o poločase s vedením domácí.

Druhá půlka potvrdila nadvládu Ujčova

Domácí zahájili druhou půli famózně. Roh Michala Dvořáčka Zatloukal hlavou do sítě Jirka Kroupa 49min 2:0. Ujčov se dostal do velké pohody a soupeře, který sice dobře kombinoval k ničemu nepustil. Výjimkou byla standartka v 60min kdy se štěstím Rudolec přeci jen skóroval, radoval se po odrazu míče Boháček. Hosté ucitili šanci se zápasem něco udělat, ale pozorně hrající domácí tým nedovolil zápletku. Naopak v 82min střídající Michal Dvořáček obelstil obranu i gólmana hostí a s nadhledem dal na 3:1. Taktické manévry v závěru skóre nezměnily a tak Ujčov poprvé v sezóně uspěl doma a diváci zatleskali skalpu lídra.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Michal Dvořáček: Jestli něco v Ujčově umíme, tak je to, že dokážeme bohatým brát a chudým dávat. Jenom bychom nemuseli dávat tak často. K zápasu s Rudolcem jsme nastoupili v hodně upravené sestavě a já nemůžu jinak, než úplně každého z celého týmu pochválit. Rvali jsme se o každý centimetr hřiště a ztracený pro nás nebyl ani jeden míč! Pokud budeme v tomto trendu pokračovat, tak pevně věřím, že už se nám nestane to, co ve Víře a v Březí. Proto jsme spokojení, že tři body zůstaly doma, ale my zůstáváme nohama na zemi, jelikož nás jeden zápas z bryndy nevytáhne, ale může nám hodně pomoci!!!

FC Rudolec
Tomáš Klimeš: Vyhrocený zápas jsme nezvládli fyzicky ani psychicky a předvedli tak letošní nejhorší výkon. Soupeři jsme všechny góly darovali a dopředu nic nevymysleli. Ostudnou prohru musíme co nejdříve odčinit.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Ryba [-] (60. R. Čuhel [-] ) , J. Čuhel [-] (81. M. Dvořáček [-] ) , P. Mitáš [-] (83. J. Mareš [-] ) , V. Šikula [-] , M. Dvořáček [-] (88. O. Jančík [-] ) , M. Mašek [-] (72. P. Rotkovský [-] ) , P. Blecha [-] , J. Kroupa [-] , P. Mitáš [-] , P. Mareš [-]

FC Rudolec
J. Hořínek [-] - T. Klimeš [-] , R. Pejchal [-] - P. Čejka [-] , P. Jaroš [-] , V. Musil [-] , T. Vomela [-] - L. Šerejch [-] , A. Boháček [-] (72. J. Ptáček [-] ) - M. Zmeškal [-] (77. L. Šerejch [-] ) , L. Zmeškal [-]

ŽK: 77. P. Mareš .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - MAREŠ Jiří (N), VOMELA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2019 19:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Hladík
Tip experta: výhra hostů

První Rudolec si zápas pohlídá. Očekávám, že si Rudolec s Ujčovem pohraje jak kočka s myší.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů