0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hamrů vyloupila Ujčov


Branky


30

Ujčov doma přenechal body Hamrům a v tabulce zůstává předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel závěr první půle

Nedělní slunečné odpoledne přineslo divákům v Ujčově zajímavý zápas, ve kterém bylo k vidění spoustu nevyužitých příležitostí domácích a efektivní styl hry rezervy Hamrů. Ujčov zahájil zápas v tempu a diktoval tempo hry. Vrcholem této snahy byl v 21. minutě projektil z nohy Vítka Šikuly, který bohužel pro domácí orazitkoval pouze spojnici. Po zbytek poločasu se hra vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách. Hosté hrozili často ze standartek a po jedné z nich také udeřilo. Ve 42. minutě využil Kolarik centr po rohu a zcela nekrytý prostřelil Bureše - 0:1.Branka do šatny tak určila poločasové vedení hostů.

Ujčov i přes značnou snahu ve druhé půli neuspěl

Do druhého poločasu se opět pustili s vervou domácí a tlačili se do šancí. Hosté se zatáhli a taktickou hrou se snažili udržet vedení, hrozili pouze z ojedinělých brejků a standartek, což však nakonec dnes stačilo. Domácí totiž branku nevstrelili. Své šance nevyužil jak Přemek Ryba, tak ani Honza Čuhel, který obešel i brankáře, na brankové čáře však zasáhl hostující obránce. Ujčov se nedočkal ani penalty po souboji právě Ryby ve vápně, píšťalka sudiho Beneše však zůstala němá. V součtu tedy remizove utkání vyhrála šťastnější rezerva Hamrů. Příští kolo jede Ujčov do Březí, rezerva Hamrů jede do Křižanova na souboj s místním béčkem.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Michal Dvořáček: Utkání se hodnotí velmi těžko. V prvé řadě bych chtěl všechny pochválit za týmový výkon a předvedenou hru. Nikdo nevypustil jediný souboj a od toho se můžeme odrazit! Problémem dnes byla koncovka. Tolik vytvořených vyložených šancí jsme si dovolili zahodit, a tudíž nás to dnes stálo bodový úspěch. Zejména v druhém poločase jsme toho Hamrům moc nedovolili, ale na to se fotbal nehraje, ten se hraje na góly a ty jsme dnes nedali. Co se mi ovšem nelíbilo, byl výkon (doufám, že nestranný) pana rozhodčího. Některé situace byly hodně sporné a to jakým způsobem nám rozdal žluté karty by mu mohl závidět ledajaký krupiér. Ale nechci se na nic vymlouvat, zápas jsme si prohráli my samotní naší neefektivitou.

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Ryba [-] (60. J. Mareš [-] ) , J. Čuhel [-] , J. Nedoma [-] (38. P. Rotkovský [-] ) , V. Šikula [-] , J. Kroupa [-] (25. R. Čuhel [-] ) , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-] (86. M. Dvořáček [-] ) , P. Blecha [-] , J. Štourač [-] , P. Mareš [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - Š. Vrša [-] , F. Chlubna [-] , J. Sláma [-] - M. Srnský [-] (49. M. Černý [-] ) , J. Martaus [-] , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] (60. T. Novotný [-] ) , P. Vašek [-] - I. Sojma [-] , P. Havlík [-]

ŽK: 36. R. Čuhel , 49. P. Ryba , 62. M. Dvořáček , 72. J. Čuhel - 17. I. Sojma , 36. J. Sláma , 60. F. Chlubna , 66. J. Martaus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), ČEJKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Ujčovu se po sestupu stále nedaří a to hlavně díky velké marodce, která jim decimuje tým. To u Hamrů je to přeci jen veselejší a z Ujčova si odvezou těsnou výhru a jestli Jirka Mareš přefuní hřiště jistě i gól vsítí :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích