4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Dostála rozhodl o výhře Březí


Branky


22. D. Dostál , 49. P. Jelínek , 60. D. Dostál , 67. D. Dostál (p.) - 65. T. Neubauer
31

Hattrick Dostála rozhodl o výhře Březí nad Velkou Losenicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vstřelilo jednu branku v první půli

V pátém hracím kole třetí třídy Březí přivítalo v domácím prostředí Velkou Losenici, která se po dobrém vstupu do sezóny začíná v tabulce propadat. Domácí se výhrou chtěli dostat před svého soupeře. To také začali plnit ve 22. minutě, kdy je poslal do vedení kanonýr David Dostál - 1:0. Přes snahu obou soupeřů již do půle branka nepadla a tak na poločas odcházeli spokojenější domácí fanoušci. Hosté tak měli ve druhém poločase co dohánět, jestli chtěli přerušit krátkou černou sérii zápasů, kdy nevyhráli.

Dostál rozhodl hattrickem

Druhou půli začali lépe opět domácí a hned ve 49. minutě zvýšil skóre Pavel Jelínek - 2:0. Po hodině hry to byl podruhé v zápase David Dostál, který rozvlnil síť za Jiřím Kasalem potřetí - 3:0. Naděje hostům svitla v 65. minutě, kdy snížil na rozdíl dvou branek Tomáš Neubauer - 3:1. O dvě minuty později se však pískala penalta, ke které se postavil David Dostál a hattrickem rozhodl o osudu zápasu - 4:1. Březí se tedy pomalu začíná rozjíždět a již poskočilo na páté místo v tabulce. Velká Losenice se pomalu začíná propadat a je v tabulce na osmém místě. Příští kolo Velká Losenice přivítá vedoucí Rudolec a bude ho chtít sesadit z první příčky v tabulce. Březí zajíždí na hřiště rezervy Radostína, kde bude chtít zvítězit a posunout se blíže k čelu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Tak jsme zápas zvládli, ale je otázka, jestli jsme se v herních činnostech zlepšili, jelikož nás soupeř neotestoval tak, jak Vír. Je třeba ocenit, že dokonce v týdnu proběhl i trénink. Podle počtů šancí se zdá, že střeleckou nemohoucnosti trpíme stále, ale snad se nám po letním spánku probudil kanonýr. Jestli je tomu skutečně tak, uvidíme příští kolo, kdy hrajeme sice s "rezervou", ale v sobotu, takže si zkusíme "okresní přebor". Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Domácí vyhráli zcela zaslouženě. My jsme jako vždy v určité fázi soutěže, v krizi, a je to jenom na hráčích, jak rychle se z ní dostanou. Čeká nás lídr Rudolec a to bude těžký soupeř.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Jobánek [-] (75. S. Tvarůžek [-] ) , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , J. Gruber [-] , P. Jelínek [-] - M. Holánek [-] , Z. Vala [-] , T. Habán [-] - M. Sysel [-] , D. Dostál [-] (71. P. Lysoněk [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - F. Mach [-] , R. Pátek [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] - T. Neubauer [-] , O. Wasserbauer [-] (63. R. Kamarád [-] ) , J. Grodl [-] (55. P. Zástěra [-] ) , R. Kasal [-] - M. Hobza [-] (77. M. Hrouda [-] ) , D. Baránek [-]

ŽK: 66. P. Šimek - 77. T. Neubauer .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: FERJANČIČ Igor - TUNKR Jan (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Březímu se zatím výsledkově moc nedaří, ale hostující tým s lídrem Losenice Peťou Neubauerem porazí.3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích