Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír porazil vysoko Ujčov


Branky


30

Vír porazil vysoko Ujčov a hosté nadále čekají po sestupu na své první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír rozhodl zápas v prvním poločase

Ve druhém hracím kole třetí třídy se utkaly dva celky, které své úvodní zápasy sezóny prohrály a chtěli si tedy v tomto zápase připsat na své konto tři body.Domácí měli raketový nástup a v 6. minutě poslal domácí Vír do vedení Filip Kintr - 1:0. Vedení se domácím povedlo zvýšit ve 20. minutě, kdy byl úspěšným střelcem Vladimír Sedler - 2:0. Za dalších deset minut to byl tentokrát David Lahodný, který využil skulinu v hostující obraně a Vír již vedl o tři branky - 3:0. Poločas snů pak uzavřel Lukáš Piskač a domácích rekordních 150 diváků muselo být hodně spokojeno - 4:0.

Druhý poločas se již jen dohrával

Druhý poločas začal ve 47. minutě opět špatně pro Ujčov a Vladimír Sedler byl opět efektivní v koncovce - 5:0. V 66. minutě navíc Jan Smolík zvyšuje na - 6:0 a s Ujčovem to nevypadá vůbec dobře. Hosté ale také zakončují v 68. minutě svoji akci a střílí čestný úspěch Jan Čuhel - 6:1. Za pět minut ale kompletuje hattrck Vladimír Sedler a domácí již pomalu začínají slavit vítězství - 7:1. V 84.minutě pak uzavírá skóre zápasu Radek Čuhel a Vír si nakonec připisuje možná trochu překvapivé a vysoké vítězství - 7:2. V příštím kole zajíždí Vír na velmi horkou půdu do Hamrů, kde ho čeká místní rezervní tým. Ujčov přivítá v domácím prostředí rozjetou Velkou Losenici.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas s Ujčovem jsme začali výborně během chvíle jsme vedli a po celý první poločas jsme byli lepší, a přidali jsme ještě tři branky.Ve druhém poločase jsme vystřídali tři hráče .Hra se vyrovnala ale výhru jsme potvrdili dalšími brankami a zaslouženě jsme získali první tři podzimní body.

SK Ujčov
Michal Dvořáček, asistent trenéra: Dnešní velmi tropický nedělní den viděl ve Víře poměrně jednoznačnou podívanou, která byla v režii domácích. Od první minuty nás domácí tým přehrával ve všech herních činnostech. To co nás nejvíce sráží je dlouhodobě naše fyzická připravenost a fotbalovost. Vír si dnes jednoznačně výhru zasloužil a gratuluji jim k zisku tří bodů. Nás příští týden čeká další zápas s Losenicí a budeme chtít získat první body, ale především zlepšit dojem z naší „hry“.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Rejda [-] , V. Skoumal [-] , T. Piskač [-] , R. Juřík [-] - V. Sedler [-] , F. Kintr [-] (55. R. Bukáček [-] ) , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - L. Piskač [-] , D. Šenkýř [-] (55. J. Smolík [-] )

SK Ujčov
F. Halva [-] - J. Večeřa [-] , J. Mareš [-] , J. Čuhel [-] (78. J. Hlaváček [-] ) , V. Šikula [-] , J. Nedoma [-] (55. M. Štoudek [-] ) , O. Jančík [-] , R. Čuhel [-] , P. Mitáš [-] (78. F. Bureš [-] ) , P. Blecha [-] , J. Štourač [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BAJER Josef - MAREŠ Jiří (N), BĚLEHRAD Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra domácích

Ujčov si na první body pravděpodobně na úkor domácích ještě počká a body zůstanou na vlnité půdě Víru.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ujcovu fandím, kdyz jsem je jeste piskal,, bylo to nejslusnejsi muzstvo na okrese. Fotbal taky kluci hrat umí, pokud se sejdou, věřím ze ve Víru zvítězí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích