Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín nestačil ani na Studenec


Branky


10. O. Šibůrek , 52. Š. Dvořák , 58. R. Badura (p.) - 13. J. Holoubek , 14. K. Mrňa , 22. P. Matějek , 36. M. Mrňa , 90. K. Mrňa
12

Fotbalisté Studence dokázali na půdě posledního Koněšína zvítězit 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli kralovali

 

  V třaskavém derby nejen sousedů těch katastrálních, ale i tabulkových, byla odvěká rivalita znát po celý průběh zápasu.  Do utkání vstoupili lépe domácí, kdy se už ve čtvrté minutě ocitl v jasné brankové příležitosti Netrda, ale jeho pokus zachraňoval obranný zákrok soupeře na brankové čáře a ani dorážka si cestu za brankovou čáru nenašla. Za další 4 minuty poprvé zahrozili hosté, ale střela Strnada našla jen tyč a následná dorážka pak jen břevno. Skóre se tak poprvé měnilo v minutě desáté, kdy se domácí po kombinační akci rychle dostali před branku hostů a Šibůrek technicky obstřelil brankáře – 1:0. Radost domácích včak neměla dlouhého tvrání. Za tři minuty vyrovnal Holoubek, kdy se jeho střela zpoza brankové čáry odrazila zpátky ven z brány a na popud pomezního rozhodčího, který tuto situaci viděl jako jeden z mála, ukázal i hlavní rozhodčí na středový puntík – 1:1. O minutu později z dalšího protiůtoku se hosté radovali znovu, kdy se po centru Strnada z pravé strany, nedůrazu domácího obránce a důrazu studeneckého Karla Mrni míč poodrážel až do brány – 1:2. Hosté se pak z důvodu momentálného rozpoložení domácích snažili využívat každé možnosti k zakončení, a tak nejprve Matějek zvýšil na 1:3 a poté Michal Mrňa z nepřímého kopu ve velkém vápně upravil na poločasových 1:4.

Domácí pouze snížili

Druhý poločas přinesl úplně jiný obraz hry. Hosté – vědomi si svého dostatečného náskoku – se jali bránit svoje vedení a dostali se do značné pasivity. To domácí hned od zahájení druhého dějství do toho šlápli a bylo jich plné hřiště. Hned z kraje se tak domácím podařilo Dvořákem snížit na 2:4 a po necelé hodině hry pak zkorigovat na rozdíl jediného gólu. To studenecký Kříž podrazil ve vápně svého protihráče a rozhodčí nařídil dle dosavadního metru poměrně přísnou penaltu. To neunesl studenecký Holoubek a po hanlivé kritice rozhodčího musel předčasně do sprchy. Pokutový kop bezpěčně proměnil Badura a bylo zas o co hrát – 3:4. Jestli do této doby hráli hosté defenzivně, tak od toho okamžiku vsadili na totální defenzivu a bránění ztenčeného náskoku. Domácí od své aktivity neupouštěli a vyrovnávací branka byla doslova na spadnutí. Jenže tři tutovky zneškodnil svými hezkými zákroky studenecký brankář Pokorný. Ve čtyřminutovém nastavení mu pak pomohla i branková konstrukce, kdy střídající Hricák napálil jen břevno. Tlak domácích vrcholil a z jednoho  osvobuzujícího odkopu se do ojedinělého brejku dostal K.Mrňa, který obesltil už jen jediného bránícího protihráče a v tváří v tvář gólmanovi svoje sólo proměnil. Místo spravedlivější remízy 4:4 tak na ukazateli skóre svítilo konečných 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Derby se vším všudy. Mělo to náboj, atraktivitu a pro diváka si troufu říct pěknej zážitek. Těžko se nám ve druhém poločase dotahovalo manko 1:4 a jen díky neproměněným šancím jsme nevybojovali alespoň remízu.




Sestavy


TJ Koněšín
J. Pospíšil [-] - D. Košut [-] (46. O. Dvořák [-] ) , Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , M. Svoboda [-] (79. J. Hricák [-] ) , R. Badura [-] , M. Netrda [-] (46. M. Ševčík [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Janda [-] , P. Seifer [-] (81. M. Loukota [-] ) , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] (46. R. Kryštof [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (85. F. Hájek [-] ) , P. Matějek [-]

ŽK: 37. R. Badura , 84. M. Pokorný - 41. P. Matějek , 45. J. Holoubek , 49. M. Chalupa , 54. M. Kříž , 83. L. Pokorný . ČK: 56. J. Holoubek .
Hráči zápasu: O. Šibůrek - K. Mrňa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VRZÁČEK Josef, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:29
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Velké derby. Zápas se chystám shlednout, ale líbivý fotbal neočekávám. Bude to především boj. Víc než na výsledek bych vsadil na to, že v zápase padne alespoň jedna červená karta. A když už musím říct i výsledek zápasu, tak budu přát vítězství Koněšínu.