4:1
(2:1)
16. M. Máca (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zaskočil Třebelovice


Branky


2. M. Čermák , 26. M. Řezáč , 67. V. Pavlík (p.) , 82. M. Čermák - 16. M. Máca (p.)
12

Fotbalisté Třebelovic si z půdy Horního Újezdu přivezli nečekanou porážku 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na víkend bylo hlášeno velice pěkné počasí a sobotní odpoledne toho bylo důkazem. Tedy žádné podzimní uplakané, ale svěží a slunečné. Domácí přivítali v pátém domácím zápase tým Třebelovic, který měl před tímto zápasem o propastných čtrnáct bodů víc a patří mezi tři týmy tabulky, které se perou o první místo. Domácím se již před tímto zápasem doma podařilo dvakrát zvítězit, ale před tímto zápasem si nikdo nedovedl představit, že by navázali na vítěznou vlnu. Úvod zápasu byl předvídatelný, hosté překypovali sebevědomím a jejich hra se vyznačovala pohybem a rychlou kombinací. Jenže nikdo nečekal, že mají tak velké trhliny v obraně. Přílišné sebevědomí je stálo to, že připravili ve druhé minutě gólový zážitek pro domácí. Hrubku v obraně po špatné domluvě s rozehrávkou potrestal domácí M. Čermák. Ve druhé minutě stav 1:0. Byl to pro hosty malý šok na úvod. Nicméně hosté stále svými rychlými přechody zaměstnávali domácí obranu. Domácí však opět měli možnost M. Čermákem přidat druhý gól z rychlého brejku, ale když již překonal gólmana, tak přízemní střelu vyrazil hostující obránce. Vyrovnání přinesla šestnáctá minuta, kdy po nešťastně nastřelené ruce ve vápně rozhodčí odpískal pokutový kop. Stav 1:1. Moment, který nebyl nijak dobrý pro domácí, ale tým se s tím vyrovnal. Svoji bojovností si v 26. minutě připsal premiérový podzimní gól M. Řezáč, který se prosadil z blízka, a domácí vedli 2:1. Hosté se pokoušeli všemi jejich zbraněmi opět vyrovnat, ale nedařilo se jim. Z přímého kopu za zády domácího gólmana P. Hradeckého zaburácelo do břevna. Nová branková konstrukce se jen otřásla. Domácí tým měl sice ještě velkou šanci, do které se dostal opět po chybě v rozehrávce J. Sirota, ale jeho pravá není to co levá. Hosté sice byli aktivní, ale taktéž se gólově neprosadili. Poločas 2:1 pro domácí a malý šok pro hosty.

Domácí si výhru pojistili

Druhý poločas domácí čekali velký nápor hostů. Jejich hra se však začala trochu tříštit. Domácí se soustředili na dobré bránění a vyčkávali na chybu v obranných řadách hostí, která v prvním poločase přinesla gólovou radost, bohužel jen jednu. Dokonalý šok přinesla 67. minuta. Pro domácí byl nařízen pokutový kop za faul na M. Řezáče. Exekuce se ujal domácí V. Pavlík, který premiérovým gólem v dresu H. Újezdu zvyšoval na 3:1. Zbývalo ještě poměrně dost času a pro nějakou velkou euforii nebyl v tu chvíli čas. Hosté se však začali utápět v nepřesnostech, které vyplývali z jejich frustrace. I když došlo ke změně v sestavě a hned čtyři hráči zůstávali v útočné řadě na domácí polovině. Definitivní tečku zařídil M. Čermák svým druhým gólem v zápasu v 82. minutě, kdy dokonalou a nádhernou střelou překonal hostujícího gólmana. Domácí vystřídali taktéž. Hosté se dostali do tlaku, z kterého vyšly dvě výborné střely, ale domácí gólman P. Hradecký chytající ve skvělé formě tyto pokusy zneškodnil a nedovolil korigovat stav zápasu. Poslední hvizd rozhodčího a výhra domácích 4:1 již byla skutečností, a o to větší šok pro fotbalové experty.           



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Předvedli jsme dobrý fotbal, nepíši záměrně výborný, ale na soupeře z Třebelovic stačil. Byli jsme efektivní v zakončení. Měli jsme v sestavě tři marody, ale jeden z nich M. čermák podal nejlepší výkon v podzimní části. Dále hostující obrana byla nešťastná z M. Řezáče, který se také střelecky prosadil. Hosté doplatili na svoji “zpovykanost“ a malost. Nemají úctu k soupeři a jejich sebevědomí je opravdu jejich „chloubou“. Jde většinou o mladé hráče a tak je omluvme. Chybí jim disciplína a respekt. Tři body byly překvapivé, ale zasloužené. Máme ve svých řadách hráče jako M. Ošmera a od toho ať se učí tomu, co jsem psal výše (divizní hráč). Poznámka: Ještě malé pozastavení k vyjádření M. Máci (hrající trenér Třebelovic) o regulérnosti terénu. Na oraništi se jela včera Velká pardubická. Doufám, že byl patrný rozdíl, který bylo možno vidět. Pokud nevíte, co je oraniště, tak si to dnes najděte ve svém „chytrém“ telefonu. Hřiště v H. Újezdu nevybočuje z průměru hřišť, na kterých se hraje. Mohl bych zde vyjmenovat horší. Jestli je vaší specialitou svádět Váš špatný výsledek na hřiště tak Vás lituji, ale ne upřimně. Dále se divím, že jste si nestěžoval na rozhodčího, to bývá většinou ten první, který za to může. A co se týče budoucnosti travnatých ploch. Již bývá pravidlem, že jsou taková vedra, že je vody nedostatek a vodou se takové travnaté plochy nemohou zalévat. Jsem zvědavý, jak dlouho Vám vydrží Váš super trávník v Třebelovicích, a odkud budete jednou čerpat vodu. Jinak za naší generace se říkalo, že je to nohama a ne „trávníkem“. A to se hrálo na jiných površích. Ale stejně si myslí, že to není z Vaší hlavy, protože tak „hloupý“ nemůžete být, pokud jste fotbalista, nebo možná proto?

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Udělali jsme opět individuální chyby, ale hráčům nemohu nic vyčítat. Pokud se chcete na takový zápas pořádně připravit, museli bychom trénovat na zoraném poli, které je možná dokonce lepší. Nechápu, jak v dnešní době může být někde hřiště v tak katastrofálním stavu. Dnes to s fotbalem nemělo vůbec nic společného.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] , M. Ošmera [-] , V. Pavlík [-] (83. R. Palík [-] ) , M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] (82. T. Kalina [-] ) , L. Loucký [-] , M. Veselý [-] , K. Kresa [-] , J. Jonáš [-] , T. Vávra [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] , T. Bastl [-] , D. Janíček [-] (46. T. Brychta [-] ) , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] (64. K. Skoumal [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] (68. O. Jurka [-] ) , R. Jurka [-]

ŽK: 60. S. Michal .
Hráči zápasu: M. Čermák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - BULÍN Filip, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:29
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Nevidím jiný zápas, který by měl většího favorita. Pokud bych mohl tipovat i dál, tak bych řekl, že Třebelovice vyhrají o 3 a více branek.