Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma proti Koněšínu nezaváhala


Branky


11

Fotbalisté Vladislavi podle předpokladů splnili roli favorita a porazili nováčka z Koněšína 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Fotbalisté Vladislavi přivítali ve svém prvním zápase sezóny nováčka z Koněšína. Vladislav byla v zápase jasným favoritem a také aspirantem postupu. Koněšín naopak bude považovat setrvání v soutěži za veliký úspěch. Za příjemného, ale pro někoho až možná příliš teplého letního fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů na dvě stovky fanoušků, se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jan Nejerál tak i hostující brankář Matěj Hůlka žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Více práce měl ale přeci jen Matěj Hůlka, který tak poprvé lovil míč ze své sítě, když jej překonal ve 36. minutě David Veleba - 1:0. Když už to vypadalo na jedinou trefu první půle, ve 43. minutě se dostal ke slovu Michal Nevoral a bylo to 2:0. Početná skupina hostující ch fanoušků tak musela doufat, že se jejich miláčkové po pauze proberou. 

Domácí ještě skóre navýšili

Jenže druhý poločas byl nadále zcela v režii domácího celku. Branky začali padat až v druhé polovině druhého poločasu. Nejprve zvyšoval na 3:0 v 68. minutě Ondřej Krátký a o čtyři minuty přidal rozhodující branku na 4:0 Jiří Martinovský. Na konečných 5:0, pak ještě upravil v 84. minutě Martin Hrůza - 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bez osmi hráčů kádru jsme museli povolat čtyři hráče kteří již nehrají a dva dorostenece. I s velice oslabeným kádrem jsme jednoznačně zvítězili a potěšili domácí diváky .

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Vladislav je kvalitní mužstvo, které nás přehrálo ve všech směrech. S takovými týmy se těžko boduje.



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] (86. P. Otruba [-] ) , M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] - M. Hort [-] (36. M. Nováček [-] ) , M. Tůma [-] (73. M. Kašpar [-] ) , M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] - R. Veškrna [-] (69. M. Hrůza [-] ) , O. Krátký [-] (83. P. Matoušek [-] ) -

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , J. Pospíšil [-] (54. M. Loukota [-] ) , R. Badura [-] (69. D. Pokorný [-] ) , M. Netrda [-] , O. Dvořák [-] , D. Dvořák [-] , T. Konečný [-] , P. Seifer [-] (46. M. Ševčík [-] ) , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

ŽK: 67. M. Loukota , 79. D. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Veleba .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás hodně těžký zápas. Vladislav má velmi kvalitní tým hrající špici okresního přeboru. Ovšem věřím, že se na tohle derby patřičně nahecujeme, překvapíme a dokážeme zvítězit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích