2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec neproměňoval šance a bál se o výhru až do konce


Branky


20. M. Mach , 65. J. Rezek - 30. J. Kiš , 40. J. Mrázek , 43. M. Pecholt , 88. V. Pech
0

Vysoký Chlumec byl v Nové Vsi lepším týmem, doplácel však na vlastní neproduktivitu a po hrubce brankáře a soupeřově snížení se obával o výsledek až téměř do konce utkání. Až střídající hráč Pech dal dvě minuty před koncem Chlumeckým klid a rozhodl svým o výhře hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté úvodní nápor v branku nepřetavili

Vysoký Chlumec přicestoval bez Šnellera, který se v minulém zápase opět zranil a tento týden se kněmu přidal ještě Šťovíček. Chlumec tak opět hrál v lehce improvizované sestavě. Na hřišti to však nebylo znát. Chlumec začal první půli náporem, jenže jak už je v posledních zápasech zvykem, trpěl na neproměňování šancí. Za to zákonitě musel přijít trest, brankář Tesař si vybral černý den, po faulu Laštovičky podběhl balón z rozehrávky a nechal tak soupeře jednoduše zakončit. Ve 30. minutě však bylo srovnáno, pěknou ranou vyrovnal středoplař Jakub Kiš. Ten byl i udalšího gólu hostů, když unikl domácím obráncům a ve 40. minutě připravil gól pro Mrázka. Ten si o tři minuty později ke gólu taky připsal asistenci, unikl po lajně a poslal přesnou přihrávku Pecholtovi, který šancí ke skórování nepohrdl. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3.

Klid přišel až z kopačky Pecha

Druhý poločas přinesl stejný příběh jako ten první, hosté z Chlumc opět hru režírovali, ale opět své šance nedokázali proměňovat a opět přišel po chybě brankáře trest. Hostující brankář se pokusil obehrát dva protihráče, ale nevyšlo mu to a velmi lacino tak daroval soupeři branku. Domácí tým snížil na 2:3 a pro hostující tým přišlo peklo, o výsledek se strachoval až do samého konce. Klid do chlumeckých řad přinesl až v 88. minutě střídající Pech, který zužitkoval nahrávku od Jakuba Kiše, společně s Mrázkem nejlepšího hráče utkání. 



Ohlasy k zápasu



SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš(vedoucí mužstva, SK Vysoký Chlumec): Začátek utkání jsme začali náporem a vypadalo to na snadný výsledek, ale opět jsme nedali vyložené šance a strachovali se o výsledek až do konce. Z našeho týmu bych vyzdvihl výkony J. Kiše a J. Mrázka.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves B
M. Mach [-] - J. Rezek [-]

SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - J. Novotný [-] , Š. Kiš [-] , J. Laštovička [-] , S. Havel [-] - L. Slunéčko [-] (35. M. Pecholt [-] ) , J. Kiš [-] , L. Hlaváček [-] , L. Chlasták [-] - J. Mrázek [-] , M. Baloun [-] (80. V. Pech [-] )

Hráči zápasu: J. Kiš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.