3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice po zlepšeném výkonu v druhé půli porazily Hříměždice


Branky


0

Dublovice dokázaly v druhé půli pozvednout svůj nepříliš dobrý výkon z prvního poločasu a otočily skóre zápasu ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal Hříměždice Baštář

Začátek prvního poločasu moc fotbalové krásy nenabídl, oba celky se potýkaly s nepřesnostmi v rozehrávce. Prvním, kdo prověřil domácího gólmana byl Baštář, jehož původně zamýšlený centr se snesl nebezpečně blízko k Míkově bráně a ten musel míč vyrazit nad. O střelu z podobného úhlu se o minutu později pokusil i domácí Demen. Aktivnějším týmem v prvním poločase byl Hříměždický Vltavan a tomu se také povedlo vsítit první branku zápasu. Baštář se ocitl v pokutovém území a vystřelil, jeho střelu brankář Míka vyrazil, ale Baštář si míč znovu doběhl a napodruhé už se nemýlil. Ve 46. minutě netrefil ze vzduchu míč domácí Procházka, toho využil Kahoun, který poslal do úniku Řezaninu, který ovšem nechal jen vyniknout góůmana Míku.

Obrat zařídil střídající Beňo

Druhý poločas přinesl zlepšení na dublovické straně. Na hřiště se na druhý poločas dostal Roman Beňo, který zařídil dublovický obrat, když si to nejprve v 70. minutě namířil nejbližší přímou cestou vápnem na hostujícího gólmana Krotila a nedal mu šanci. Svůj druhý gól přidal o deset minut později, když k němu propadl vysoký míč který letěl z vlastní poloviny, Beňo se s ním otočil a krásným obloučkem přeloboval Krotila. Hned minutu poté mohl dokonce zkompletovat hattrick, ale nedokázal využít zaváhání gólmana Krotila, kterému vypadl míč z rukavic přímo na Beňa. Hříměždice se už na žádný nápor v závěru nezmohli a tak tečku za zápasem udělal třetím gólem Dublovic Zdeněk Matucha. 



Sestavy


TJ Sokol Dublovice B
Z. Míka [-] - L. Kolář [-] , R. Procházka [-] , R. Pecháček [-] , M. Dudek [-] (60. Z. Matucha [-] ) - V. Filip [-] (46. S. Míka [-] ) , K. Sirotek [-] (60. F. Šerák [-] ) , A. Burian [-] , R. Janoušek [-] - M. Dudek [-] (46. R. Beňo [-] ) , M. Demen [-]

TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - J. Hubner [-] , P. Černý [-] , J. Pinc [-] , M. Vitásek [-] - M. Hodouš [-] , J. Řezanina [-] , T. Jechort [-] , T. Matějka [-] - J. Kahoun [-] , J. Baštář [-] (65. J. Kahoun [-] )

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.