Dříteň venku vyhrála


Branky


32. M. Pešek - 55. T. Kovařík , 63. J. Klimeš , 68. M. Pojer (p.) , 81. L. Koudelka
32

Poslední zápas podzimní části sezony byl naplánován na druhý listopadový víkend. Sedlec chtěl na domácí půdě potvrdit první venkovní vítězství z minulého víkendu a přezimovat na druhé příčce i vzhledem k absenci kapitána Zíky, to se ale domácímu SK nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Pešek poslal domácí do vedení

První minuty příliš fotbalové krásy nepřinesly, hrálo se mezi vápny, bylo k vidění velké množství nepřesností a téměř žádná šance. Hra se změnila zhruba po dvaceti minutách, kdy začali domácí vystrkovat růžky a zanedlouho mohli jít dokonce do vedení, ale halfvolej Lukáše Koňaríka skončil na tyči. Krátce po půl hodině hry už šli domácí do vedení zásluhou kapitána Milana Peška, který si našel míč ve vápně a prostřelil hostujícího brankáře Lébla – 1:0. Do poločasové přestávky už žádná branka nepadla, a tak do kabin odcházeli domácí spokojenější. 

Červená pro domácího kapitána a obrat hostí

Po změně stran začali hrát aktivněji hosté a odměnou jim byla branka z 55. minuty, kdy Tomáš Kovařík napřáhl na vápně ke střele levou nohou a trefil do podobného místa jako v první půli domácí kapitán. Tři minuty nato unikal po levé straně Milan Pešek, který byl zjevně faulován v pokutovém území hostí, rozhodčí však na penaltový puntík neukázal a následné protesty vůči jeho osobě odměnil červenou kartou pro domácího kapitána! Početní výhodu hosté brzy zužitkovali ve vedoucí gól, který vstřelil Jaroslav Klimeš. O pět minut později padla další branka do domácí sítě z kopačky Miloše Pojera, který proměnil penaltu, jíž předcházela nepřehledná situace na hranici domácího vápna, kde se nejprve v souboji o míč srazili stoper Koch s brankářem Hanzalem, do nichž následně narazil i hostující útočník a rozhodčí Ovčáček neváhal odpískat pokutový kop. I přes reklamaci situace a Hanzalovo: „Jdeme z hřiště!“ se už utkání dohrálo v poklidu. Sedlečtí se snažili s výsledkem ještě něco udělat a vrhli veškeré síly do útoku, to ale byla voda na dřítenský mlýn a v jednaosmdesáté minutě po standardní situaci a následné dorážce Lukáše Koudelky, uzavřeli hosté skóre utkání na konečných 1:4. Přes to může být Sedlec s podzimem spokojený. Získal 22 bodů a je na třetím místě tabulky jen vinou horšího skore, než má Větřní. Dříteň má bodů 18 a je ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Zbyněk Rýpar (hráč): Do zápasu jsme vstoupili jako favoriti, což jsme ale nepotvrdili. Utkání bylo od prvních minut vyrovnané a ač jsme po první půli vedli, mohlo to být klidně obráceně. Soupeř se dobře pohyboval a výborně kombinoval, bohužel pro něj ve finálové fázi častokrát kazil, to však ve druhé půli zlepšil. Druhá půle z naší strany nebyla dobrá, v úvodu jsme měli ojedinělou šanci na zvýšení náskoku, ale žádná tutovka to nebyla, a poté jsme následně (asi) zaslouženě inkasovali. Momentum zápasu ale bylo v 58. minutě, kdy jsme mohli (a měli) kopat penaltu a jít třeba do vedení, sudí se však rozhodl jinak a následně byl počastován nadávkou od Milana Peška, který neudržel emoce a obdržel bez váhání rovnou červenou kartu. Jedna věc jsou nějaké nadávky, kterých je v každém utkání hromada, druhá je ale to, jak k nim sudí přistoupí. Věřím, že v 99 % zápasů sudí nejprve hráče varuje, popřípadě mu udělí žlutou kartu, a to i za hrubé nadávky. Nebylo by špatné od rozhodčích, aby si zavolali oba kapitány a řekli si na co jsou „alergičtí“. Myslím si, že by to uvítaly oba týmy a fotbalu by to bylo rozhodně ku prospěchu. Následně odpískaná penalta na druhé straně a poté další branky do naší sítě, které pramenily z našich nepřesností v útoku, kdy jsme vrhli všechny síly dopředu. Soupeři gratuluji ke třem bodům a fanouškům za početnou návštěvu i v tak chladném počasí, jaké v sobotu panovalo.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Šli jsme do zápasu s tím, že chceme urvat všechny tři body, bohužel jsme po na naši chybě zase prohrávali, ale podařilo se nám vyrovnat. Pak rozhodně přispělo k výsledku vyloučení domácích.. Sem osobně rád, že je už konec podzimu a můžeme si odpočinout.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] (81. T. Folvarský [-] ) , M. Kučera [-] , P. Borovka [-] , M. Pešek [-] (87. L. Trněný [-] ) , R. Hudec [-] (70. Z. Rýpar [-] ) , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , L. Hovorka [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , L. Koudelka [-] , J. Moudrý [-] , R. Vo Son [-] , P. Picka [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , F. Šantora [-] (72. J. Hromada [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (89. P. Majer [-] )

ŽK: 41. J. Koch - 57. L. Koudelka . ČK: 58. M. Pešek .
Hráči zápasu: L. Koudelka , R. Vo Son , M. Lébl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ovčáček Josef - HORA Karel, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2019 14:59
Hodnocení zápasu
11. 11. 2019 10:46
Hodnocení zápasu
11. 11. 2019 07:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Sládek
Tip experta: remíza

Viděl bych to na remízku, ale Sedlec potvrdí 3 body.

Tip: výhra domácích