V. Ohnsorg 28. (p.)
L. Rapčan 58.
2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou bod ze Zlaté Koruny


Branky


28. V. Ohnsorg (p.) , 58. L. Rapčan - 10. S. Havel , 14. M. Hrdlička
24

Zlatá Koruna tentokrát přivítakla doma Hrdějovice a po zaváhání v minulém kole chtěla naplno bodovat. Hostujícímu týmu se v sezoně zatím nedaří tolik, jak by si představoval. Přesto veze z horké půdy ve Zlaté Koruně cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostím

Zapas začali lépe hostující hráči, když dobře kombinovali na soupeřově polovině a dostávali se do zakončení. Hrdějovice šly také zaslouženě do vedení po Miklíkově rohu si našel míč Samuel Havel, který se hlavou nemýlil 0:1. Hned z další akce zvyšoval Michal Hrdlička, který nádhernou trefou z přímého kopu přes zeď poslal míč do domácí sítě 0:2. Další branku mohl přidat Havel, který dostal dobrou přihrávku od Miklíka pod sebe, ale zhruba z úrovně penalty přestřelil. Poté se domácí tým probudil a byl aktivnější. Možnost na snížení dostal po Bočkově chybě, když ve vápně sestřelil domácího hráče a byla pískána penalta, kterou s přehledem Vít Ohnsorg proměnil 1:2. Do konce poločasu byl lepsi domácí tým, ale bez větší šance.

Lukáš Rapčan vyrovnal

Ve druhém poločase byl u míče především domácí tým a Hrdějovice hrály na brejky. Domácím se povedlo vyrovnat po střele z vápna šťastně tečoval míč Lukáš Rapčan a míč skončil v brance 2:2. Dobrou šanci měl na druhé straně Miklík, který utíkal domácí obraně a pod tlakem mířil na zadní tyč, ale Schwarz skvěle špičkou nohy zasáhl. Na druhé straně z rohu mohl poslat domácí do vedení Zayml, ale jeho hlavička skončila pouze na břevnu. Na druhé straně po centru hlavickoval Kandl, ale jeho hlavička trefila tyčku a následnou dorážku trefil Hrdlička těsně vedle. Zapas se dohrával hodně přerušovaně a bez šancí. Za týden jeden Zlatá Koruna do Boršova nad Vltavou. Hrdějovice přivítají Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (Zlatá Koruna): Do zápasu jsme vstoupili opravdu tragicky a v 15. minutě prohrávali po rohu a pěknému přímáku 2:0. Hosté měli navíc i další šance, které jsme se štěstím přežili. Do zápasu nás dostal agilní Fuciman, kterého nešetrně srazil hostující golman a my proměnili penaltu. Vyšel nám vstup do druhého poločasu, kdy dobře hrající Rapčan srovnal a měli jsme tam i další šance na zvrat. K závěru měli z brejků nějaké šance i hosté, takže nakonec i jeden bod za remízu musíme brát. Dobře zahrál Ohnsorg, který musel mimořádně na stopera a ze hry hostům nedovolil skórovat. V záloze nám pak samozřejmě chyběl. Na některých hráčích leží deka a jsou z formy, jiní nehrají vinou absencí ostatních na svých postech. Potřebovali bychom zahrát dva tři zápasy ve stabilizované sestavě, ale toho se vzhledem k dalším avizovaným omluvám na konec soutěže už nedočkám. Proto pro nás bude konec podzimu nesmírně těžký.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Zápas jsme začali velmi dobře, bohužel jako v minulém zápase jsme zahráli velmi dobry úvod zápasu, ale poté jsme hodně polevili. Je to velká škoda a musíme si takto dobrý náskok umět pohlídat.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - O. Liška [-] , J. Kališ [-] , P. Zayml [-] , V. Ohnsorg [-] - D. Fuciman [-] , V. Rychtář [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] - M. Homer [-] , J. Sláma [-] -

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] (74. D. Mašek [-] ) , M. Studnička [-] (59. J. Kándl [-] ) , M. Hrdlička [-] , P. Kukačka [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , L. Kučera [-] , Z. Filípek [-]

ŽK: 42. J. Sláma , 63. J. Kališ - 28. J. Boček , 44. S. Havel , 81. J. Kándl .
Hráči zápasu: J. Sláma - P. Kukačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ovčáček Josef - SCHWARZ Rudolf, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 11:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:40
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:09

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna v zápase bude chtít odčinit prohru s námi a proto si myslím, že Hrdějovicím nedají příliš šancí, a proto bude Zlatá Koruna brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích