Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

6.0

Sedlec veze bod z Hrdějovic


Branky


14. M. Miklík , 84. M. Miklík (p.) - 44. J. Zíka , 89. R. Hudec
25

Sedlec vyrazil do Hrdějovic s cílem prvního venkovního vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Miklík poslal domácí do vedení

Začátek utkání tomu neodpovídal a domácí hráči vstoupili lépe a aktivněji do zápasu. Hosté měli v obranné části mezery a jedné využil ke skórování Martin Miklík, když obešel brankáře Hanzala a z úhlu se trefil do branky, 14. minuta - 1:0. Ani tato branka hosty neprobudila a domácí si vytvořili další dvě dobré šance ke skórování, nicméně úspěšní již nebyli. Poslední desetiminutovka pak patřila sedleckým. Střela Borovky ještě branku neznamenala. Na pěkný centr si naběhl kapitán Zíka a z malého vápna jeho hlavičku vyrazil na rohový kop brankář Boček. Z následného rohu se již Jaroslav Zíka trefil střelou z vápna a s pomocí teče vyrovnal na 1:1 ve 44. minutě. Za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Domácí tým znovu vedl, ale Radek Hudec v závěru vyrovnal

Druhý poločas opět začali lépe domácí, drželi míč na svých kopačkách, ale výrazně nebezpečnější situaci si vypracovat nedokázali. Na druhé straně se prezentoval pěknou střelou Borovka. Z velkého vápna mohl skórovat i hostující Hudec, ale i jeho střelu brankář Boček dokázal pokrýt. V 84. minutě posoudil střet ve vápně hostí k překvapení všech rozhodčí jako penaltu a tu následně Martin Miklík s přehledem proměňuje - 2:1. Frustrace sedleckých byla obrovská a oprávněná. I za této situace zbraně nesložili, v 89. minutě přišel rohový kop hostů, kapitán Zíka na zadní tyči vrátil míč na penaltu, kde následně osamocený Radek Hudec prostřelil vše před sebou 2:2. Na úplný závěr ještě přišla standardní situace domácích, ze které branka nepadla a tento duel tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Věděli jsme, že zápas to nebude jednoduchý, ale i tak jsme chtěli bodovat. Zápas jsme začali velmi dobře, bohužel na vázla koncovka. Poté jsme úplně přestali hrát a soupeř zaslouženě vyrovnal. V druhem poločase jsme zase začali hrát v klidu a bylo to znát. Závěr zápasu byl takový, jaký byl a myslím si, že remíza byla spravedlivá.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Když bych měl zhodnotit jen samotnou hru, tak jsme prakticky zopakovali naše venkovní zápasy, začátek špatný s neschopností si přihrát balon, ke konci poločasu mírné zlepšení, to samé v druhé půli. Říkal jsem si, že se tady nikdy nebudu k rozhodčím vyjadřovat, ale tentokrát mi to nedá. To co hlavní sudí Šíma předvedl za odpískanou penaltu, potom co náš hráč dostane loktem, to je silná káva. Myslím, že jediný kdo v celém areálu viděl penaltu byl jen on sám. I údajně faulovaný hráč pak říkal, že fauloval on. Dá se pochopit, když hráči nafilmují penaltu nebo jsou ty zákroky opravdu sporné, že to rozhodčí nevidí a penaltu zapíská, ale v takto vyrovnaném zápase pár minut před koncem se takto podepsat na zápase, to je síla. Chci zdůraznit, že si nemyslíme, že by v tom byli nějak zainteresováni domácí. Opět jednou "pěkný" fotbalový zážitek.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] (62. D. Mašek [-] ) , M. Studnička [-] (46. J. Kándl [-] ) , M. Hrdlička [-] , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , Z. Filípek [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - P. Borovka [-] , M. Pešek [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , L. Hovorka [-] , J. Špán [-] (73. R. Hudec [-] ) , L. Koňarík [-] , M. Samohejl [-] (60. Z. Rýpar [-] ) , M. Kučera [-]

ŽK: 81. M. Miklík - 2. J. Špán , 55. J. Koch , 65. M. Pešek , 85. L. Koňarík , 90. Z. Rýpar .
Hráči zápasu: S. Havel , M. Miklík - J. Zíka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - ŠVEC Hynek, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 15:17
Hodnocení zápasu
7. 10. 2019 14:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Toto bude dle mého velice vyrovnaný zápas. Sedleci se na podzim daří, ale Hrdějovice budou chtít napravit prohraný zápas ve Frymburku, což se jim v domácím prostředí těsně povede.

Tip: výhra domácích