1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna porazila Větřní


Branky


22

Dvě prohry vřadě mělo za sebou Větřní, ale ani na Zlavé Koruně se mu nepodařilo tuto sérii zlomit. Domácí tým si připsal tři body a je na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Ve Zlaté Koruně se hrál od začátku svižný fotbal se spousty  osobních soubojů . Lépe začali domácí, kterým se o něco lépe dařila kombinace, hosté hrozili zejména ze standartních situací. Ve 20. minutě šel na hostujícího gólmana Votýpku z pravé strany Rychtář, ale jeho tvrdou střelu pod břevno golman stačil vyrazit na roh. O chvíli později si seběhl na dlouhý aut Sláma , který přistrčil před bránu na volného Fucimana, ale skvěle opět zasáhl hostují golman. Tlak domácích vyvrcholil ve  35.  minutě, kdy po perfektním vysunutí šel Fuciman  sám na branku, ale byl dost nešetrně před vápnem sestřelen golmanem hostí. Z následného přímého kopu trefil Ohnsorg břevno. 

Vít Ohnsorg rozhodl zápas

Nástup do druhého poločasu se nesl v duchu toho prvního. Domácí se snažili kombinačně hosty přehrát, větřínští naopak hrozily dlouhými nákopy. S těmi si ovšem výborně hrající domácí obrana dokázala poradit. Bylo jasné , že je to zápas o jedné chybě. Tu v 77. minutě udělali hosté, kdy se Sláma na pravé straně zbavil svých strážců a předložil balon na prostředek vápna Vítu Ohnsorgovi , který se povedenou střelou  nemýlil a posla domácí do zaslouženého vedení 1:0. Poté o sobě dal vědět hostující Weinhard, který se z přímého kopu trefil náramně, ovšem domácí golman Schwarz byl proti a zákrokem dne potvrdil svoji letošní dobrou formu. Konec zápasu se nesl v duchu zoufalého tlaku hostů o vyrovnání, bylo tam několik závarů a rohů, ale bez vyloženější šance. Všechny body tak nakonec zůstaly zaslouženě doma. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Chtěli jsme odčinit špatný výkon z minulého týdne a to se nám myslím povedlo. Měli jsme tam sice nějaké absence , navíc někteří kluci hráli se zdravotními indispozicemi, přesto jsem dle mého podali velmi bojovný a kolektivní výkon. Zvolili jsem na Větřní vysoké napadání a tomu jsme přizpůsobili i sestavu. To nám díky obětavosti celého týmu vyšlo. Výhru považuji za zcela odpovídající dění na hřišti. V utkání sice padl jenom jeden gol, byly tam tvrdé souboje, ale myslím, že to bylo jinak fér utkání, které se početné skupině diváku líbilo. Hosté mi připadali docela v křeči a ze hry si nevytvořili žádnou šanci. Pochvalu si zaslouží celý tým, v záloze kraloval Ohnsorg, který utkání i rozhodl. Absolutorium ovšem zaslouží Jarda Král, který nastoupil po delší době na stoperu a zvládl to na hřišti a poté i v hospodě na jedničku :-). Příští týden hrajeme opět doma poslední letošní okresní derby s Dolním Dvořištěm. Dolňák jsem před sezónou tipoval na černého koně soutěže, což myslím i na podzim svými výkony potvrzuje. Proto očekávám velmi těžké utkání, ve kterém budeme chtít samozřejmě uspět. Tabulka naší skupiny se vyrovnává, poslední poráží prvního, krumlovské týmy to navíc zase mají na budějovicku o "něco těžší", takže jakýkoliv bodový zisk by se nám hodil.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): Domácí byli po celé utkání dobře organizovaný a důrazný s rychlým přechodem do útoku. Vytvořili si spoustu šancí a jednu proměnili. My jsme byli ve všem horší a proto nevezeme žádný bod. Gratulace do Zlatky vyhráli zcela zaslouženě. Je to třetí prohra za sebou a my musíme zvládnout domácí utkání s Kameňákem.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - O. Liška [-] , M. Kalista [-] , J. Lacko [-] , L. Rapčan [-] , J. Král [-] - V. Ohnsorg [-] , M. Štěpánek [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] - D. Fuciman [-] -

SK Větřní
M. Votýpka [-] - J. Cifreund [-] (78. J. Sukdolák [-] ) , M. Ješina [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] (67. Z. Chupík [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Troják [-] , P. Hlásenský [-]

ŽK: 80. J. Sláma , 80. M. Štěpánek - 35. M. Votýpka , 81. J. Dušek .
Hráči zápasu: J. Král , V. Ohnsorg .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - ŠÍMA Václav, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Jiří Hošna
Tip experta: výhra domácích

Větřní proti nám nehrálo špatně. Na užším a specifickém hřišti jaké je ve Zlatce o gól prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích