1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústí nad Orlicí stačil v výhře nad Pardubicemi jeden gól


Branky


11

Na těžkém, vodou nasáklém terénu, za stálého deště dokázali fotbalisté Jiskry po dobrém výkonu získat důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habrman poslal domácí do vedení

Trenérský tým domácích musel reagovat na neúčast distancovaného Nágla a nemocného Pazdery. Změny v sestavě vyšly dokonale, na místo stopera se postavil Skalický, jeho post na pravém kraji obrany zaujal Grepl, Falta se vrátil na své místo ve středu zálohy. Všichni jmenovaní podali nadprůměrné výkony. Ústí začalo velmi aktivně, v 7. minutě po pěkném centru Mayera hlavičkoval Souček těsně vedle. V 11. minutě vydláždil kapitán Vaňous ideální uličku za obranu, kam nabíhal Vojtěch Habrman, jenž přesnou střelou podél gólmana otevřel skóre. Hosté o dvě minuty později také dostali míč do sítě, ale Park se ze své branky radovat nemohl, protože mu byl odmávaný ofsajd, který byl hodně sporný. Domácí si v průběhu zápasu vytvořili další příležitosti, které však ke své škodě nevyužili. Ve 20. minutě pálil zblízka z osmi metrů do hradby těl Špatenka, o minutu později se neujala ani pěkná střela Habrmana, kterou zlikvidoval gólman Vyhnánek. Hosté zahrozili ve 22. minutě Zelenkou, jehož těžkou ránu k tyči vyrazil na roh Jeřábek. V 33. minutě mohl zvýšit náskok Jiskry Chleboun, ale jeho dorážku zblízka po centru Langera vyrazil brankář. První poločas tak přinesl převahu domácích, kterou zúročili pouze jednou brankou.

Ústí hosty k ničemu nepustilo

Po přestávce byla převaha domácích ještě větší, hosté se už před branku Ústí prakticky nedostali. V 57. minutě zázračně vykopl střelu Chlebouna z brankové čáry jeden z bránících hráčů. V 63. minutě se v ochozech tleskalo střeleckému pokusu Součka, jenž z voleje poslal míč těsně nad branku. V 74. minutě se po rohovém kopu Vaňouse mohl mezi střelce zapsat Falta, z malého vápna ale poslal míč také těsně nad horní tyč. V 79. minutě se vyznamenal opět brankář Pardubic, když z šibenice vytáhl přímý kop Vaňouse po faulu na agilního Grepla. V 84. minutě běžel sám na branku střídající Krátký, ale ani on na těžkém terénu nedokázal skórovat. Krátce na to však zápas k radosti ústeckých příznivců skončil a tři body zůstávají zaslouženě domácím.  

 

Napsal: Jan Skácel - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Sobotní mistrovské utkání jsme odehráli na velmi těžkém terénu, který prakticky znemožňoval hrát kombinační fotbal. Soupeř přijel oslabený o několik stálých hráčů, přesto se u nás prezentoval velmi dobře. Ve 13 minutě jsme se ujali vedení 1:0 a tento výsledek vydržel až do konce. Dokázali jsme si vytvořit i několik dalších dobrých gólových příležitostí, bohužel jsme, ale neproměnili. Za bojovnost, nasazení a větší vůli po vítězství jsme si tři body zasloužili.

FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Utkání se hrálo na terénu, který byl na hranici regulérnosti a na tomto se fotbal hrát nedal. Od začátku až do konce se pouze bojovalo, což spíše vyhovovalo domácím. Přesto se naši hráči s těmito těžkými podmínkami vyrovnali dobře, za což zasluhují pochvalu. Domácí vstřelili jednu branku, nám bohužel vyrovnávací gól uznán nebyl a tak jedeme s Ústí bez bodů.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - V. Habrman [-] , O. Skalický [-] , D. Mayer [-] (81. M. Krátký [-] ) , Z. Vaňous [-] (86. J. Abrahams [-] ) , F. Grepl [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

FK Pardubice B
D. Vyhnánek [-] - T. Jiroutek [-] , T. Kepl [-] , M. Spěvák [-] , L. Zelenka [-] (67. J. Sytko [-] ) , J. Park [-] (87. T. Pitter [-] ) , T. Lněnička [-] , O. Pavlas [-] (77. R. Řezníček [-] ) , T. Outrata [-] , L. Zukal [-] , A. Rambousek [-]

ŽK: 89. J. Abrahams - 32. L. Zukal , 37. O. Pavlas , 44. M. Spěvák , 62. T. Outrata , 83. J. Sytko , 89. T. Jiroutek .
Hráči zápasu: J. Chleboun , V. Habrman .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kvítek Michael - MARTÍNEK Petr, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Obrtlík
Tip experta: výhra domácích

Těžký terén a domácí prostředí bude nahrávat silovému pojetí domácích a vyhrají..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích