2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary zastavily Zápy, které již nejsou v čele tabulky


Branky


11

Lídr tabulky SK Zápy přijel do Velvar, kde je jako tradičně čekalo těžké utkání. Domácí se vyhecovali ke skvělému výkonu a utkání vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápy držely míč, Velvary hrozily z brejků

První zahrozili hosté, kdy nepřesný odkop domácího brankáře Měsíčka nepotrestali. Jejich hráč totiž nedokázal vyběhnutého strážce domácí branky přelobovat. V další šanci se uvolnil hostující Matoušek, ale brankář Měsíček si s jeho střelou poradil. Poté zahrozili i domácí. Rychlou akci zakončil nebezpečnou střelou Šollar, brankář Soukup musel na zem a míč letící k tyči dokázal vyrazit. Hosté odpověděli dlouhým centrem do vápna, který Měsíček nedůrazně vyrazil a v dobré střelecké pozici dostal prostor Hašek, který však přestřelil. Ve 37. minutě zahrával hostující Hašek rohový kop, míč nebezpečně prolétl vápnem, domácí jej dokázali odkopnout, ale pouze k jednomu z hostujících hráčů, jehož pokus ale směřoval hodně vysoko nad branku. Domácí hrozili především z rychlých protiakcí. Z jedné takové střílel Šollar, ale bránící Duben dokázal jeho střelu odkopnout. Jelikož ani další roh domácích šanci nepřinesl, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Brankář Měsíček hrdinou domácích

Hned v úvodu poločasu zahrozil z rychlé útočné akce hostující Hron, ale Měsíček byl proti jeho střele po pěkném uvolnění připravený a míč chytil. Ve 49. padla úvodní branka utkání a radovali se domácí přiznivci. Po pěkné kombinaci se po pravé straně prosmýkl Polák, odcentroval do vápna, Vopat přes obránce vystřelit nedokázal, ale Denis Krištof již ano a jeho střela skončila v síti, 1:0. O chvíli později uháněl zprava sám na brankáře Soukupa Valenta, ale nedokázal jej překonat. Zápy se snažily o vyrovnání. Po centru Haška z přímého kopu hlavičkoval do šibenice Duben, ale Měsíček tygřím skokem míč vyrazil. Zákrok zápasu. Po následném rohu hosté míč do velvarské branky dostali, ale zakončující střídající Kubů byl v jasném ofsajdu. V 67. minutě podnikly Velvary rychlý protiútok do otevřené hostující obrany, který úspěšně zakončil na zadní tyči nehlídaný Ivan Šollar, 2:0. Zápy si poté vypracovaly mírnou převahu, ale nedokázaly se dostat k výraznějšímu zakončení. Když už střela prošla přes obranu, byl pozorný brankář Měsíček, a tak si domácí pohlídali tři body.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: Byl to velmi kvalitní zápas. Obě mužstva předvedla velmi kvalitní, běhavý fotbal. My jsme byli produktivnější, a proto jsme vyhráli 2:0.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Vítězství domácích je zasloužené. Chtěli jsme natáhnout vítěznou šňůru, ale tvrdě jsme narazili. V první půli jsme byli adekvátním soupeřem, měli jsme brankové příležitosti stejně jako soupeř. Do druhé půle jsme vstoupili vlažně, někteří jako mistři světa a mysleli jsme si, že se zápas vyhraje sám. Soupeř hrál šikovně, vytvářel si tandemové situace, dostali jsme dvě branky téměř do prázdné a Velvary zaslouženě vyhrály. Nám nezbývá nic, než začít zase tvrdě pracovat.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Valenta [-] , D. Krištof [-] (75. M. Müller [-] ) , T. Bulíř [-] (86. J. Chábera [-] ) , J. Rubeš [-] , I. Šollar [-] (80. J. Havránek [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] , J. Kafka [-] (46. T. Tenkl [-] ) , P. Ippolito [-] , M. Polák [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (64. M. Kubů [-] ) , V. Hron [-] , P. Putz [-] , L. Koutenský [-] , M. Matoušek [-] , J. Eliáš [-] , R. Skuhravý [-] (58. K. Janko [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

Hráči zápasu: J. Měsíček , L. Vopat .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BENEDIKT Ladislav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Obrtlík
Tip experta: remíza

Ve Velvarech jsem nechal kus srdce a i když momentální forma ukazuje na Zápy, tak věřím že domácí neprohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích