2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

13.kolo, Pražský | Praha | Okresní přebor sk. D, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov zvládl roli favorita


Branky


0

Na hřiště Jižního Města Chodov přijel v neděli předposlední Slavoj Podolí C. Zápas skončil podle papírových předpokladů vítězstvím domácích, kteří si tak pojistili čtvrté místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči chodova vstoupili do zápasu aktivně. Ke hře přistupovali zodpovědně a byla na nich znát velká chuť hrát. V 9. minutě unikl po kraji hřiště Michael Ernest a vstřelil úvodní gól zápasu. Neuběhla ani minuta, když rozhodčí nařídil pokutový kop pro domácí. Ti však možnost zvýšit své vedení nevyužili. Další velkou příležitost si Chodovští vypracovali po čtvrt hodině hry po rohovém kopu, skóre se však nemělo ani tentokrát. V 30. minutě už byli domácí úspěšnější - po hezké akci se prosadil Tačner. Nic dalšího se do konce prvního polačsu neudálo, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

Chodov poslal do druhého polašu tři nové hráče. To však paradoxně oživolo hru Slavoje, který se dostal k několika zajímavým střeleckým příležitostem. Ani jeden pokus však v síti neskončil. V druhé půli už žádný gól nepadl a tak zápas skončil výsledkem 2:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Jižní Město Chodov B
Chodov: V sobotu byl na našem hřišti k vidění pěkný zápas. Díky pěknému počasí dorazilo i hodně fanoušků. Za zmínku stojí i výkon hlavního rozhodčího, který i přes svůj útlý věk (ročník 1995) projevil velký cit pro fair play.




Sestavy


Jižní Město Chodov B
J. Kysela [-] - M. Zálepa [-] , T. Horálek [-] , F. Bartůněk [-] , A. Rosín [-] - J. Černík [-] (46. V. Poštola [-] ) , A. Příkaský [-] , M. Ernest [-] , M. Douda [-] - Z. Kysela [-] (46. N. Nguyen Dinh [-] ) , D. Tačner [-] (46. J. Suchý [-] )

AFK Slavoj Podolí Praha C
M. Těžký [-] - J. Zach [-] , T. Miláček [-] , P. Švadlena [-] - L. Svoboda [-] (46. R. Čajník [-] ) , P. Žemla [-] , M. Řehák [-] , J. Ludík [-] (60. T. Novák [-] ) - V. Burian [-] (60. V. Hlaváček [-] ) , P. Čunát [-] , J. Kouba [-]

ŽK: 75. T. Horálek - 10. P. Švadlena , 66. V. Hlaváček .
Hráči zápasu: J. Kysela .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku