2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeman rozhodl o výhře Hamrů v Březí


Branky


4. M. Sysel , 72. P. Jelínek - 11. J. Culek , 60. D. Zeman , 70. D. Zeman
27

David Zeman rozhodl o výhře Hamrů v Březí, když pokořil domácí obranu dvěma góly ve druhé půli 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Za krásného počasí se v Březí utkaly ve 24. kole třetí třídy domácí hráči s Béčkem kladivářů. Domácím patřila prozatím třetí příčka v tabulce, hosté se nacházeli na páté pozici. Dal se tedy čekat zápas o vylepšení, či udržení pozic, který mohl být hodně zajímavý. Začátek zápasu vyšel domácím na výbornou a již ve 4. minutě vedli po brance Michala Sysla. Hostům ale netrvalo dlouho a vyrovnali v 11. minutě Jaromírem Culkem. Do konce poločasu se poté střídali šance na obou stranách, ale oba brankáři byli na místě. Na poločasovou přestávku se šlo tedy za nerozhodného stavu 1:1.

Zeman dvěma góly rozhodl

Druhý poločas se snažili domácí dostat do vedení, ale Hamry úspěšně bránili nerozhodný stav. A dokonce se po hodině hry dostali do vedení brankou Davida Zemana - 1:2. Stejný hráč byl pak při střelecké chuti a v 70. minutě se trefil podruhé v zápase - 1:3. Domácím ještě svita naděje na bodový zisk o dvě minuty později, kdy se trefil hráč 23. kola Pavel Jelínek, který opět snížil na rozdíl jedné branky - 2:3. Závěrečná snaha domácích o vyrovnání již nebyla úspěšná, a tak se mohly po závěrečném hvizdu rozhodčího Žilky radovat kladiváři. V příštím kole se představí Březí v Měříně s místní rezervou a Hamry přivítají Doubravník.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk:

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Do Březí se jelo s obavy z minulých let, kdy se dostal pořádný výprask, úkolem bylo hrát zodpovědně v obraně. Navíc naše sestava byla bez brankáře (chytal hráč z pole). Hned na začátku utkání se začal naplňovat obávaný scénář z minula (1:9) a prohrávali jsme 0:1, postupem času se nám dařilo dostávat do šancí a díky dravému J. Culkovi i vyrovnat. Navíc nás podržel skvěle chytající M. Gregar, který oprášil své brankářské umění z dob dávných J. Kupodivu nás soupeř nějak extra nepřehrával a naši útočníci se dostávali do šancí. Domácím nepomohl ani v půlce příchozí D. Dostál. Naopak, kdyby naši útočnici proměnili půlku samostatných úniků hlavně v druhé půlce, nemuselo být takové drama. K překvapení všech jsme si z Březí odvezli 3 body. Vzhledem k šancím a předvedené hře i s trochou štěstí zasloužené vítězství proti velmi kvalitnímu soupeři.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Chlup [-] , J. Jobánek [-] , P. Jelínek [-] (72. D. Dostál [-] ) , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] - S. Tvarůžek [-] (25. V. Klíma [-] ) , T. Habán [-] , Z. Vala [-] (70. J. Gruber [-] ) - J. Jelínek [-] , M. Sysel [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Gregar [-] - V. Kříž [-] , F. Chlubna [-] , J. Sláma [-] - P. Vašek [-] , L. Sýs [-] , P. Hron [-] (62. M. Poul [-] ) , J. Kolarik [-] - D. Zeman [-] , J. Culek [-] (81. L. Benc [-] ) , P. Havlík [-] (87. A. Zátopek [-] ) -

ŽK: 73. D. Urbánek - 75. J. Sláma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽILKA Jan - NOVOZÁMSKÝ Milan (N), LYSONĚK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2019 08:27
Zajímalo by mě, kdo podává informace o zápasu, když jsem střídal za stavu 2:2 :D

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Radek Šmarda
Tip experta: výhra domácích

Na jaře jsme ještě neprohráli a neprohrajeme zase. Jsme si vědomí síly hostujícího celku, ale máme nejlepší útok soutěže a dáme to kladivářům na hřišti znát. Vyhrajeme bezpečně o tři góly a zahrají si i všichni hráči z lavičky.
Tip: 4:1

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích