K. Vojta 44. (p.)
B. Konvalinka 89.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník vyrovnal brankářem Konvalinkou v samém závěru!


Branky


44. K. Vojta (p.) , 89. B. Konvalinka - 7. D. Dostál , 85. J. Jelínek
29

Souboj Doubravníku a Březí se skončil remízou, když důležité branky padaly až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas na domacím hřišti domácí nezačali zrovna povedeně, když po chybě v obraně šli už v 7. minutě hosté do vedení. To se prosadil nejlepší střelec soutěže David Dostál - 0:1. Poté se domácím podařilo získat herní převahu, díky které se podařilo minutu před přestávkou vyrovnat Karlem Vojtou - 1:1. Domácích 85 diváků tak mohlo být v poločasové přestávce docela spokojeno.

Domácí v závěru vyrovnali

Druhý poločas se odehrál opět ve velkém tempu. Diváci si ale museli na vstřelené branky počkat až do samého závěru.  To opět po chybě domácích šli hosté v 85. minutě do vedení, když na konci akce stál Jiří Jelínek - 1:2. Na konci utkání v 89. minutě  byla Doubravníku nabídnutá šance na vyrovnání v podobě přímého kopu asi z 18 metrů. Tuto domácí sice nevyužili, ale vznikl po ní rohový kop, na který si naběhl brankář Konvalinka a nekompromisně hlavou dal krásný vyrovnávací gól - 2:2. Spokojenější tak mohli být po konci zápasu určitě domácí fotbalisté a diváci. Příští kolo zajíždí Doubravník do Rožné. Březí se představí ve šlágru kola na hřišti Osové Bítýšky.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Vojta Miroslav: Zápas na domácím hřišti jsme nezačali zrovna povedeně, kdy po naší chybě šli už v 7. minutě hosté do vedení. Poté se nám podařilo získat herní převahu, díky které se nám podařilo vyrovnat. Druhý poločas byl ve velkém tempu, kdy opět po naší chybě šli hosté do vedení. Na konci utkání nám byla nabídnutá šance na vyrovnání v podobě přímého kopu asi z 18 metrů. Tuto jsme sice nevyužili, ale vznikl po ní rohový kop, na který si naběhl brankář Konvalinka a nekompromisně hlavou dal krásný vyrovnávací gól. Po zápase jsme společně s hráči Březího - Březského poseděli u piva a završili tak pěknou neděli. Ještě jednou bych chtěl pogratulovat našemu brankáři a je dobře, že FK Doubravník má takto spolehlivého brankáře, který je základem každého týmu.

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk:



Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Žilka [-] (73. M. Mašek [-] ) , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , J. Slámečka [-] (85. J. Patloka [-] ) , T. Beran [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] , J. Chlup [-] (75. A. Crha [-] ) , J. Gruber [-] - S. Tvarůžek [-] (89. V. Klíma [-] ) , T. Habán [-] , M. Holánek [-] (86. J. Jobánek [-] ) - D. Dostál [-] , M. Sysel [-] , J. Jelínek [-] (88. M. Novozámský [-] )

ŽK: 43. K. Vojta - 45. J. Jelínek .
Hráči zápasu: K. Vojta , B. Konvalinka - J. Jelínek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽILKA Jan - VOJTA Radek (N), VALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Radim Synek
Tip experta: remíza

Tady čekám vyrovnaný utkání Březí přišlo o hráče Jakeše, který šel do Moravce velká ztráta ale mají ještě pořád kanonýra Dostála, který se znovu prosadí můj tip 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích