Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Ransko zvítězilo v Dlouhé Vsi


8

Těsnou výhru si v 26. kole připsalo Staré Ransko, které vyhrálo 2:1 na hřišti Dlouhé Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Začátek zápasu se Dlouhé Vsi povedl, už v 5. minutě se prosadil Martin Lukačina a zaskočil tak hosty. Ti byli po obdržené brance horším týmem, dalšímu inkasování však zabránila dobře fungující defenziva, ze které přecházeli do nebezepečných brejků. Jeden takový přinesla 29, minuta, kdy srovnal Miloš Losenický a mohlo se tak začít odznovu. A protože se ani na jedné straně nic zajímavého nestalo, byl poločasový výsledek 1:1.

Staré Ransko udeřilo z dalšího brejku

I do druhé půle vstoupili lépe domácí, žádnou ze svých šancí ale neproměnili a tak přišel v 52.minutě trest - Zdeněk Zvolánek přetavil další nebezpečný brejk ve vedoucí branku. Zlom utkání přišel v 62. minutě, kdy byl sporně vyloučen domácí Luděk Freudenreich - to byla pro hosty vítaná událost. I přes početní nevýhodu se domácí dokázali dostat do několika šancí, ty však zůstaly nevyužity. Staré Ransko se tak moho radovat z venkovní výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Staré Ransko
Jan Pecina: Ze začátku měli domácí lehkou převahu, ze které vytěžili šťastný gól po autovém vhazování. Hra se po gólu vyrovnala, hosté se dostali do tlaku a podařilo se jim vyrovnat. V druhem poločase si hosté drželi lehkou převahu, díky které vstřelili vedoucí branku. Zbytek zápasu, ovlivněn zaslouženou červenou pro domácího hráče, byl v režii domácích, kteří těžili z vysokého počtu hráčů připravených na střídačce, což jim i v oslabení dodalo fyzickou převahu.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
A. Čapek [-] - L. Neubauer [-] , J. Polák [-] (46. L. Halama [-] ) , M. Kunášek [-] , V. Krečman [-] , F. Kotouč [-] (42. R. Janáček [-] ) , V. Cibulka [-] , P. Blažek [-] , M. Lukačina [-] , N. Vojta [-] , L. Freudenreich [-]

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - Z. Zvolánek [-] , J. Pecina [-] , M. Losenický [-] , M. Vavroušek [-] , F. Holcman [-] , J. Dymáček [-] , F. Nepovím [-] , O. Mišinger [-] (86. F. Dymáček [-] ) , P. Novosad [-] , T. Hocke [-]

ŽK: 31. L. Freudenreich , 35. M. Kunášek , 41. F. Kotouč , 70. V. Cibulka - 26. P. Novosad . ČK: 62. L. Freudenreich .
Hráči zápasu: Z. Zvolánek , M. Losenický .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LÓŽI Petr - VÍŠEK Pavel, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů