Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá si poradila s Ledčí


Branky


8

Napínavý souboj dvou B-týmů se o víkendu odehrál na hřišti Světlé, kam přijela bojovat o body Ledeč. I přes lepší vstup hostů do utkání se z tříbodového zisku radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili to utkání aktivněji

První šanci utkání si vypracovala Ledeč, vylámala si však zuby na brankáři Boudníkovi, který dobrým zákrokem uchránil svůj tým od inkasování. Hosté následně ovládali střed hřiště, avšak gólu se jim dosáhnout nepodařilo. Poté přišla 31. minuta kdy se do té doby horším domácím podařili zásluhou Milana Šmída strhnout vedení na svou stranu. Velkou šanci chvíli potom neproměnil Dibelka. Další gólovou radost přinesla až 45. minuta, kdy centr Kozlíka překvapil hostujícího brankáře a rázem to bylo 2:0.

Šmíd pojistil vedení domácích

Větší rozruch přinesla v druhém poločasu až 63. minuta, kdy se podařilo snížit Ondřejovi Martinkovi. A o pár minut později mohlo být srovnáno, hosté však ve velké šanci trefili pouze tyč, a to hned dvakrát! Uklidnění domácím přinesla až 75. minuta, když Šmíd svým druhým gólem zvýšil na 3:1. O tři minuty později už to bylo o tři góly, Lukáš Dibelka využil nahrávku od Kozlíka a stanovil skóre na 4:1. Pouze kosmetickou úpravu výsledku pak minutu před koncem zajistil Martinek a stanovil tak konečnou podobu skóre - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: První půle byla poměrně vyrovnaná, Ledeč nás přehrávala ve středu hřiště,ale vyložených šancí jsme měli více my,z nichž jsme dvě proměnili.Ve druhé půli Ledeč snížila a následně ještě nastřelila tyč. Následně jsme vstřelili dva góly během tří minut a bylo po zápase ,v závěru hosté pouze snížili.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: Na začátku zápasu jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí,ale nedokázali jsme je využít. Soupeř dokázal do poločasu dát dvě branky a bylo jasné, že tento výsledek se bude otáčet těžko. V druhém poločase se nám povedlo snížit a nebylo daleko od vyrovnáni , když jsme dvakrát trefili tyč. Naopak po našich chybách přidali domácí dvě branky a bylo rozhodnuto. Ke konci se nám podařilo už jen snížit na 4:2.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
P. Boudník [-] - T. Kozlík [-] , M. Šmíd [-] , M. Krajanský [-] (60. P. Pavlovič [-] ) , L. Dibelka [-] (74. F. Lacina [-] ) , L. Pirožek [-] , O. Burda [-] (83. M. Petrus [-] ) , M. Muzikář [-] , P. Filippi [-] , T. Hradecký [-] , J. Kořínek [-] (76. c. Phan [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
J. Berka [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , S. Bezděk [-] (46. I. Rudenco [-] ) , D. Popek [-] (75. J. Stehno [-] ) , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (58. M. Smejkal [-] ) , M. Vágner [-] (82. T. Bezděk [-] ) , D. Prchal [-]

ŽK: 51. L. Dibelka - 37. J. Vladyka , 66. I. Rudenco .
Hráči zápasu: P. Boudník , P. Filippi .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - KRULÍK Josef, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích