Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přestřílela Okrouhlici


Branky


11

Gólově bohatý zápas se odehrál v rámci 22.kola na hřišti Nové Vsi, kam přijela přeposlední Okrouhlice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli vyhráli hosté

Již ve třetí minutě se měnilo skóre, kdy se prosadil domácí střelec Josef Novák a zařídil svému týmu dobrý vstup do utkání. Ale vedení nezůstalo Nové Vsi dlouho, v 5.minutě srovnal Michal Janda. Další šok přišel pro domácí v 11. minutě, když skóroval Josef Beránek a stav byl tak 2:1 pro Okrouhlici. O osm minut později už to bylo 3:1 zásluhou Pavla Beránka. V 35. minutě se podařilo snížit Pavlu Jelínkovi, který svou brankou stanovil poločasové skóre 2:3. Zaskočená Nová Ves tak měla v druhém polčase co napravovat. 

Domácí dokonali obrat

První minuta druhé půle napověděla, jakým směrem se zápas bude ubírat, když Josef Beneš srovnal na 3:3. Domácí se poté hnali za dokonáním obratu skóre a to se jim také povedlo - v 63. a v 65. minutě se nechali vyloučit 2 hráči Okrouhlice, toho pak využil domácí Josef Novák, který v 66. minutě svým druhým gólem v zápase zařídil fotbalistům Nové Vsi vedení 4:3. Hotovo pak bylo v 72. minutě, kdy poslední branku zápasu vstřelil rovněž dvougólový střelec Pavel Jelínek a stanovil konečný stav na 5:3 pro domácí.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - L. Holcman [-] (81. L. Nedoma [-] ) , R. Závorka [-] , D. Suchý [-] (78. L. Appelt [-] ) , J. Novák [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] , P. Vávra [-] (46. J. Beneš [-] ) , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-]

TJ Sokol Okrouhlice
M. Žáček [-] - M. Vydrář [-] , M. Beránek [-] , L. Červený [-] - J. Beránek [-] , M. Med [-] , L. Kahoun [-] , M. Janda [-] , D. Prášek [-] (81. M. Strašil [-] ) - P. Beránek [-] , Z. Dolejší [-] (64. J. Beránek [-] ) -

ŽK: 37. M. Šimek - 15. L. Červený , 18. P. Beránek , 63. M. Janda , 65. M. Vydrář . ČK: 63. M. Janda , 65. M. Vydrář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRULÍK Josef - ČÍŽEK Jan, PECA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích