3:2
(2:1)
5. R. Šíma
75. M. Kozlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka vyzněla lépe pro Golčův Jeníkov


Branky


11

Zápas Golčova Jeníkova s Dolním Městem nabídl zajímavou podívanou, kde padlo celkem pět branek. Stav byl ještě 15 minut před koncem nerozhodný, nakonec se z tříbodového zisku mohli radovat domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu

Že se skutečně jednalo o zajímavé střetnutí potvrdilo prvních pět minut zápasu, když padlo po brance na každé straně. Prvně se prosadil domácí Lukáš Dvořák, minutu nato odpověděl hostující Rostislav Šíma. Stav 1:1 se na ukazateli skóre také přilíš neohřál, ve 12. minutě vstřelil gól Miloslav Zelený a strhnul vedení na stranu Jeníkova. Gólově to bylo pro první poločas vše, herně však bylo pořád na co koukat.

Dvořák vystřelil domácím výhru

Skóre 2:1 pro domácí vydrželo až do 75. minuty, kdy rozhodčí nařídil penaltu ve prospěch hostů, k míči se postavil tahoun Dolního Města, Miloslav Kozlík, a srovnal na 2:2. Vypadalo to, že zápas dospěje k remíze, šest minut před koncem se al znovu ke slovu dostal Lukáš Dvořák a zařídil tak svému týmu těsnou výhru 3:2.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
T. Trunek [-] - P. Dobrý [-] (83. J. Forejt [-] ) , S. Šulc [-] , P. Čejka [-] (77. V. Skala [-] ) , L. Dvořák [-] , T. Koten [-] , D. Skála [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , M. Zelený [-] , J. Miřácký [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Kvanka [-] (50. D. Štěpánek [-] ) , A. Vápeník [-] , M. Kozlík [-] , A. Janák [-] , J. Sklenář [-] , V. Boleš [-] (46. J. Krupička [-] ) , M. Mišta [-] , L. Doležal [-] , R. Šíma [-] , O. Pojezdný [-]

ŽK: 39. M. Zelený , 56. V. Koubek , 66. M. Satrapa , 68. L. Dvořák , 71. D. Skála , 90. S. Šulc - 24. M. Mišta , 37. M. Kozlík , 48. J. Sklenář , 54. J. Krupička , 78. L. Doležal . ČK: 69. J. Sklenář .
Hráči zápasu: L. Dvořák , M. Zelený - M. Kozlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUDA Josef - BOHUNĚK Jaroslav (N), BERÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích