Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvládla lépe Ledeč


Branky


13

Na zápase fotila Simona Lukšíčková, děkujeme!

Nová Ves na podzim porazila Ledeč nad Sázavou vysokým rozdílem, o motivaci tedy měli domácí hráči postaráno. Stejně jako na podzim padlo spoustu gólů, tentokrát však padaly do obou branek a poslední devátý gól utkání přinesl nakonec radost domácím! 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Ledeč

Již třetí minuta přinesla změnu skóre, když domácí fanoušky rozradostnil Aleš Procházka. Poté se po zbytek poločasu odehrával vyrovnaný, bojovný zápas, na branku si však diváci museli čekat - dalo by se říct, že se jednalo o klid před bouří. Jediný "záblesk" přinesl do hry David Popek, který navýšil vedení svého týmu na 2:0. Hosté si žádnou větší šanci za prvních pětačtyřicet minut nevypracovali. Za takového stavu se šlo do kabin a i ti nejzkušenější tipéři by těžko předpověděli, co se bude dít v poločase druhém. Ledeč však mohla mít obavy z možné "Csaplárovy pasti".

Divoký závěr body hostům nepřinesl

Hned třetí minuta druhé půle přinesla zdánlivé "uklidnění" pro domácí, kteří šli zásluhou snipera Ondřeje Martinka již do třígólového vedení. Zdálo se tedy, že je o osudu utkání rozhodnuto. Nová Ves však nesložila zbraně a zásluhou Beneše a Nováka snížila na 3:2. Na tyto branky však reagovali Šenk s Martinkem a skóre bylo najednou 5:2 pro domácí. Závěrečné minuty přinesly díky brankám Nováka a Závorky snížení na 5:4, do konce zápasu však už nezbývalo dost času na to, aby hosté dotáhli zápas k remíze, proto se mohla Ledeč radovat z výhry 5:4. Nezávislý divák však mohl být s tímto zápasem spokojen.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: V Nové Vsi jsme na podzim vysoko prohráli a tak jsme očekávali těžký zápas i doma. Velmi rychle jsme šli do vedení, a to nám dodalo klid. Hned ze začátku druhého poločasu jsme šli do vedení 3:0 a vypadalo to , že je rozhodnuto. Hosté to ale nevzdali a povedlo se jim snížit na rozdíl jedné branky. Naštěstí jsme si dalšími dvěma góly udělali dostatečný náskok . Nové Vsi se ještě dvěma góly povedlo výsledek zkorigovat a upravit tak na konečných 5:4.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] , A. Procházka [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , R. Kuja [-] , D. Prchal [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , P. Vávra [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] , L. Nedoma [-] , J. Hájek [-] , J. Novák [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 15. D. Popek - 44. J. Beneš , 56. L. Nedoma , 59. M. Šimek .
Hráči zápasu: A. Procházka , V. Šenk - J. Beneš .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: KARLÍK Petr - PEŘINA Ladislav, HLOUŠEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, Ledeč se bude snažit vrátit se k čelu tabulky a urve těsnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích