3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Golčův Jeníkov na body nedosáhl


Branky


12

K dalšímu zajímavému střetnutí se schylovalo ve Starém Ransku, kam přijel odhodlaný Golčův Jeníkov. Ve vyrovnaném utkání nakonec padly čtyři góly a víc jich dali domácí, mohli se tedy radovat z cenného vítězství. V 19. kole se tak zrodil podruhé výsledek 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se trefil jenom Pecina

Domácí se už od začátku utkání moc nerozpakovali a na svého soupeře doslova vlétly, což jim přineslo kýžený výsledek - ve 4.minutě se prosadil Jan Pecina a zpříjemnil tak domácím fanouškům úvod zápasu. I přes několik náznaků se hostům nedařilo vsítit branku a protože ani Ransko nebyl střelecky úspěšné, byl poločasový výsledek 1:0 pro domácí.

Zápletku zařídil Koubek

Začátek druhého poločasu pokračoval ve stejném duchu, jak končil ten první - skóre se na výsledkové tabuli neměnilo a diváci tak začali být trochu nervozní, přece jenom výsledek 1:0 může být ošemetný. Další rozruch přinesla až 69. minuta, kdy se k míči dostal domácí Vojtěch Hudec a navýšil náskok Ranska na dva góly. Domácí tak mohli volněji dýchat, nicméně jim to dlouho nevydrželo, o pouhé čtyři minuty se prosadil hostující Václav Koubek a rozdíl byl tak znovu jednogólový - 2:1. Tento výsledek tak sliboval napjatý závěr utkání, což se i potvrdilo - rozuzlení přinesla až 86. minuta, kdy potvrdil definitivu tří bodů pro domácí Zdeněk Zvolánek. Staré Ransko tak uhájilo svou domácí pevnost a připsalo si důležité vítězství.



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - F. Nepovím [-] (56. M. Ročárek [-] ) , J. Pecina [-] (64. Z. Zvolánek [-] ) , F. Holcman [-] , M. Losenický [-] (74. J. Dymáček [-] ) , V. Hudec [-] , M. Vavroušek [-] , M. Říha [-] , P. Novosad [-] , O. Mišinger [-] , T. Hocke [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - M. Zelený [-] , V. Svoboda [-] (76. T. Trunek [-] ) , S. Šulc [-] , P. Dobrý [-] , D. Novotný [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] , D. Skála [-] , J. Miřácký [-]

ŽK: 20. D. Skála , 79. P. Váňa .
Hráči zápasu: J. Pecina , V. Hudec .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: KARLÍK Petr - NOVÁK Vojtěch, ŠVARC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Jan Vladyka
Tip experta: výhra domácích

Ransko si bude chtít spravit chuť po zápase v Kožlí a doma vyhraje výraznějším výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích