0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá zůstává na čele tabulky


Branky


15

Na zápase fotil Jindřich Běhounek, děkujeme!

 

Světlá nad Sázavou se po výhře v minulém kole proti Kožlí vyhřívá na prvním místě tabulky a nic se na tom nezměnilo ani po zápase na hřišti Golčova Jeníkova. Hostující tým po první půli vyhrával 2:0, pověstné Csaplárovy pasti se ale nezalekl a zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlá na soupeře vlétla a první branky se dočkala už ve 4.minutě.Po přímém kopu Filipského se na zadní tyči prosadil Pirožek - 0:1.Hosté nadále diktovali tempo hry, zahrávali několik rohových kopů, vyloženou šanci ale neměli. Domací se více než fotbalu věnovali diskuzi s rozhodčím a tak byli 3 z nich "odměněni" žlutou kartou. V 28.minutě byl ve vápně podražen Dibelka, následnou penaltu poslal zkušeně do šibenice Hradecký - 0:2. Do další šance se dostal Šmíd,nadvakrát brankáře domácích překonat nedokázal.Jeníkov se dostal pouze do jednoho úniku, který skončil střelou vedle branky. V závěru první půle vybojoval Šmíd balón pro Dibelku,který šel sám na bránu.Tutovku však zahodil střelou vedle branky.Při odchodu do kabin tak svítil na světelné tabuli výsledek 0:2.

V první minutě druhého poločasu měl velkou šanci útočník domácích. Vácha si však s jeho střelou z úhlu poradil.Na druhé straně se v 52.minutě prosadil Dibelka, po rohovém kopu dorazil hlavičku Burdy - 0:3. V 55.minutě se do zakončení dostal Kozlík,s hlavičkou i následnou dorážku si Dušánek poradil. I nadále měla více ze hry Světlá, za zmínku stojí šance Kořínka, který obešel i brankáře, zakončit však nedokázal. Následně se ke střele z prostoru penalty dostal Filipský, vystřelil však pouze doprostřed branky, Dušánek jeho pokus vyrazil na roh. Světlá tak zápas v klidu zvládla a zaslouženě vyhrála.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: Věděli jsme,že nás v Jeníkově nečeká nic lehkého.Na těžkém terénu šlo spíše o bojovný a soubojový zápas.Po celý zápas jsme však byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Domácí jsme do žádné vyložené šance nepustili.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - L. Dvořák [-] , S. Šulc [-] , M. Zelený [-] (80. T. Trunek [-] ) , D. Novotný [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] (39. P. Dobrý [-] ) , D. Skála [-] (70. V. Svoboda [-] ) , J. Miřácký [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] (61. J. Kořínek [-] ) , M. Šmíd [-] (85. M. Vaňkát [-] ) , P. Filippi [-] , L. Dibelka [-] (82. F. Lacina [-] ) , L. Pirožek [-] (61. O. Vacek [-] ) , A. Skalický [-] (70. c. Phan [-] ) , L. Filipský [-] , O. Burda [-] , M. Petrus [-] , T. Hradecký [-]

ŽK: 22. M. Satrapa , 23. T. Koten , 35. D. Skála , 73. L. Dvořák - 79. O. Vacek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRULÍK Josef - ODVÁŘKA Jan, KOTOUČ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

To bude zajímavý zápas, pokud Světlá zopakuje výkon z minulého kola, odveze si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů