1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolním Městě se body dělily


Branky


12

Do Dolního Města přijel nelehký soupeř - Spartak Nové Ransko, domácí se však chtěli proti tabulkově lépe postavenému týmu vytáhnout a ponechat si tři body doma. To se však nedělo a zápas tak po dvou brankách skončil 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly padly v první půli

Nebylo úplně lehké tipovat, jak tento zápas dopadne - Dolní Město si chtělo po minulém kole spravit chuť a Spartak chce nadále nahánět soupeře před sebou. První gólovou radost přinesla 20. minuta, konkrétně Lukáš Doležal poslal míč za záda brankáře Kadlece - 1:0. Domácí tak mohl těšit dobrý vstup do utkání. Optimismus jim však vydržel pouze 11 minut, kdy se prosadil, stejně jako v minulém kole, Jiří Janáček a srovnal tak skóre na 1:1. Ve zbytku poločasu se hra přelévala ze strany na stranu, nicméně žádná další branka nepadla a diváci se tak mohli těšit na půli druhou.

Dominace defenziv

V druhém polčase šlo o hodně, na hřišti bylo cítit, že oba týmy chtějí urvat tak potřebné tři body, nicméně gólově obě strany zůstávaly němé, Fanklub defenzivního fotbalu musel tak mít z dosavadního průběhu radost. A mohl ji mít i po skončení zápasu, branka už totiž nepadla a zrodila se tak jediná remíza v tomto kole - těžko říci, jak moc zasloužená.

 

 



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
T. Venc [-] - J. Sklenář [-] , F. Venc [-] , V. Boleš [-] (46. O. Vaňkát [-] ) , L. Doležal [-] (77. J. Bártl [-] ) , A. Janák [-] , J. Krupička [-] , D. Štěpánek [-] (86. T. Zikmunda [-] ) , O. Pojezdný [-] , M. Mišta [-] , P. Kvanka [-] (89. M. Venc [-] )

TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - J. Janáček [-] (63. F. Dymáček [-] ) , F. Nepovím [-] (76. Z. Zvolánek [-] ) , M. Losenický [-] , F. Holcman [-] , V. Hudec [-] , M. Ročárek [-] , J. Pecina [-] , O. Mišinger [-] , P. Novosad [-] , T. Hocke [-]

ŽK: 45. L. Doležal - 54. T. Hocke , 86. J. Pecina .
Hráči zápasu: L. Doležal , O. Pojezdný - O. Mišinger .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: GRUBER Vojtěch - HLOUŠEK Vít, DOČKAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Dibelka
Tip experta: výhra hostů

Dolní Město doma Staré Ransko potrápí , ale na body to stačit nebude. Rozhodující bude útočné duo Ranska Dymáček-Janáček.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů