0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 10:30

29.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vršovicích gól nepadl, Cholupice si odváží bod


Branky


0

V sobotu byl ve Vršovicích k vidění zajímavý zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Přesto ani jeden tým branku vstřelit nedokázal, a tak skončilo utkání bezbrankovou remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve velkém stylu. V první minutě pálil domácí Petržílka, avšak pouze do tyče. Chvíli na to se ve velké šanci ocitli i hosté, Polákova hlavička však skončila těšně vedle branky. Vršovičtí byli v úvodním dějství aktivnější a vytvořili si několik zajímavých situací. Po rohovém kopu hlavičkoval Protivínský, nezamířil však přesně. V dobré střelecké pozici se pak ocitl osamocený Uhlíř, jehož ale vychytal brankář hostů Pajazati. Ten si následně poradil i se střelou Hityka. Další příležitost si připsali domácí v podobě přímého kopu, Šimr však přestřelil. Poté o sobě daly vědět i Cholupice, ale Neveršil bránu přestřelil. Brankář hostů Pajazati se znovu předvedl, když si poradil s hlavičkou Kejhy. Na hranici vápna se v dobré pozici objevil Polák, ani ten však skórovat nedokázal. Další akci Cholupic zakončoval Špaček, Maha si však s jeho pokusem poradil. Poté si připsaly Cholupice svou největší šanci. Polák se ocitl sám před Mahou, jeho střela však branku minula. A když pak své příležitosti nevyužili ani domácí Koutenský, ani Cholupický Neveršil, skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Sestavy


SK Union Vršovice
P. Maha [-] - M. Minařík [-] , K. Protivinský [-] , J. Šimr [-] , J. Špaček [-] - M. Hityk [-] (72. p. Slanina [-] ) , V. Kejha [-] , L. Koutenský [-] , M. Zukal [-] , M. Uhlíř [-] - D. Petržílka [-] (46. D. Janout [-] )

TJ Sokol Cholupice
D. Pajaziti [-] - J. Masner [-] , Z. Vršecký [-] , K. Zelenka [-] , K. Dombi [-] - L. Neveršil [-] , A. Douda [-] , R. Zavadil [-] , F. Janoušek [-] , Z. Špaček [-] - L. Polák [-]

ŽK: 19. V. Kejha , 29. M. Minařík - 41. R. Zavadil .
Hráči zápasu: D. Pajaziti .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.