1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královice pokazily mistrovi oslavy, z Přední kopaniny si po dobrém výkonu odváží bod


Branky


0

Do utkání vstupovali hráči Přední kopaniny s jistotou prvního místa. Královice byly v prvním poločase lepší a zaslouženě se dostaly do vedení. Domácí ale dokázali vyrovnat a v závěru utkání nepřoměnili velkou šanci. Zápas tak skončil remízou 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královice vstoupily do utkání na horké půdě mistrovské Kopaniny lépe a domácí celý první poločas přehrávaly. Nejprve unikl Pospíšil, kterého zastavil Mikeš pouze za cenu žluté karty. v 10. minutě už se ale Pospíšil trefil a hosté šli do vedení. O osm minut později předvedl Pospíšil dalši hezkou akci, znovu ho musel zastavit Mikeš pouze s pomocí faulu, tentorkát však bez karty. 28. minuta a v akci opět nikdo jiný, než Pospíšil. Krásně obešel Hemzáčka, jeho střelu však brankář Čechák vyrazil. Domácí o sobě dali vědět až v závěru poločasu, tečovaná střela Santlera však skončila vedel branky. 

Úvod druhé půle se nesl ve stejném duchu, jako ta první. Sám před brankou se ocitl Formáček, Čechák však skvěle zasáhl. Poté si několik šancí vypracovali konečně i domácí. V 60. minutě střílel Santler, avšak nepřesně. Vyrovnání přišlo z kopačky Kratochvíla, který se uvolnil a střelou o tyč vyrovnal stav utkání. Kopanina mohla jít v závěru utkání do vedení, Santler však v obrovské šanci selhal, když trefil je brankáře Třešňáka. 



Sestavy


FC Přední Kopanina
M. Čechák [-] - R. Hemzáček [-] (56. P. Fárka [-] ) , M. Čihák [-] (83. M. Les [-] ) , J. Tržický [-] (65. Š. Vik [-] ) , R. Melničuv [-] - J. Jurek [-] (29. Š. Vik [-] ) , R. Blažek [-] , T. Poláček [-] , D. Santler [-] - V. Kratochvíl [-] , J. Mikeš [-] (56. J. Fárka [-] )

TJ Sokol Královice
F. Hňup [-] - A. Hořický [-] , M. Hyský [-] , M. Slováček [-] , P. Dušek [-] - M. Třešňák [-] , T. Randa [-] , J. Pospíšil [-] , J. Šmíd [-] , M. Krejča [-] - E. Formáček [-]

ŽK: 5. J. Mikeš , 19. M. Čihák , 37. R. Hemzáček .
Hráči zápasu: J. Pospíšil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.