2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 10:15

29.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly ve Střešovicích, Admira si odváží bod


Branky


24. M. Vyjdák , 64. V. Šulc - 20. L. Němec , 54. D. Němec
0

Do Střešovic přijela rezerva Admiry. Přestože hosté dvakrát vedli, museli se nakonec spokojit s bodem. Střešovice tak ani po sedmé nedokázaly zvtězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První akce zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 2. minutě vyzkoušel štěstí admirský Dominik Němec, jeho střela však prošla těsně vedle tyče. Poté to zkusil Kvapil, který sice bránu trefil, střelu však  zastavil Vyjdák. Poté o sobě dali několikrát vědět i domácí. Rothe i Šulc však v zakončení selhali. Po čtvrthodině hry střílel znovu Rothe, brankář Jakimeczko byl ale pozorný. Ve 20. minutě zahrávali hosté rohový kop. Dominik Němec centroval, jeho bratr Lukáš zakončoval - 0:1. Hosté se však z vedení neradovali dlouho. Už za čtyři minuty vyrovnal Vyjdák, ke kterému se odrazil balón a křižnou střelou skóroval. V prvním poločase se toho už více nestalo a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Hned z kraje druhého poločasu mohli jít střešovičtí do vedení, Inneman však trefil pouze tyč. A opět se potvrdilo zažité "nedáš, dostaneš". Po centru Mamurova se hlavou prosadil Dominik Němec a hosté šli do vedení 1:2. Na vyrovnání se opět nečekalo dlouho. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Šulc - 2:2. Několik příležitostí si pak připsali domácí, ani jednu však neproměnili. V nastaveném čase nechybělo mnoho, aby Lukáš Němec vstřelil vlastní gól. Jeho malá domů však po špatné domluvě s brankářem skončila vedle branky. 



Sestavy


SK Střešovice 1911
M. Šilhavý [-] - M. Vyjdák [-] (86. O. Jelínek [-] ) , M. Charvát [-] , J. Zimčík [-] , M. Inneman [-] - M. Semrád [-] , D. Smejtek [-] , J. Kašpar [-] (66. M. Brantal [-] ) , D. Vokurka [-] - V. Šulc [-] (91. M. Vodička [-] ) , T. Rothe [-]

FK Admira Praha B
P. Jakimeczko [-] - J. Kvapil [-] , P. Jackl [-] , L. Němec [-] , J. Mamurov [-] - J. Lupínek [-] , D. Šindelář [-] , N. Štochl [-] , L. Beníšek [-] (88. D. Panýrek [-] ) - J. Ondrůšek [-] , D. Němec [-] (86. R. Kyrpychenko [-] )

ŽK: 33. L. Beníšek .
Hráči zápasu: V. Šulc .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.