1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň brankou Strapáče porazila Velešín


Branky


23

O překvapení kola se postarala Dříteň, která porazila Velešín. Ten tak ztrací na první Kaplici už devět bodů a bude se muset smířit s druhým místem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Strapáč zařídil vedení

Zápas nabídl spoustu osobních soubojů a boj o každý metr hřiště. Velešín se dostal do několika střeleckých příležitostí,ale pokaždé narazil na připraveného Lébla. Na druhé straně předvl ukázkovou akci Moudrý, který se uvolnil na straně hřiště, pronikl do vápna a přesnou zpětnou nahrávkou našel Michala Strapáče, který přesným obstřelem nedal brankáři Velešína šanci 1:0. Do konce poločasu se Velešín snažil o vyrovnání, ale žádná z jeho šancí se neujala.

Dříteň nedovolila Velešínu vyrovnat

Druhý poločas pokračovalo veliké množství soubojů a důrazné hry. Velešín si začal vytvářet další šance, ale domácí Dříteň několikrát podržel Lébl v brance. Dříteň se snažila hrozit z brejků, ale žádný se jí nepodařilo dovést do zdárného konce. Zápas tak skončil hubenou výhrou domácího týmu. V dalším kole jede Dříteň do Kaplice. Velešín už ztrácí na vedoucí Kaplici devět bodů a na druhém místě má náskok před třetí Zlatou Korunou bodů osm. Za týden čeká Velešín doma Sedlec.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Myslím si ze jsme si vyhrát zasloužili, kluci bojovali, šance jsme měli, ale nedávali a nás podržel gólman, potvrdili jsme body z minulého týdne a řádně jsme to oslavili, příští týden nás čeká Kaplice a budeme se snažit předvést co nejlepší výkon.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (85. L. Koudelka [-] ) , Š. Parýzek [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] (90. F. Pícha [-] ) , O. Moudrý [-] (89. M. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] (77. F. Šantora [-] )

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - T. Jirský [-] , J. Šváb [-] , T. Pomije [-] , J. Zatloukal [-] - S. Šálek [-] , J. Grznárik [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] - T. Čulík [-] (74. M. Kysela [-] ) , J. Banachevič [-] -

ŽK: 69. O. Moudrý - 24. S. Šálek , 69. T. Čulík , 69. P. Fišer , 71. F. Zimek .
Hráči zápasu: M. Lébl , M. Strapáč - T. Pomije .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - KADLEC Lukáš, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás těžký zápas, ale doufám že nám to sedne a zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů