Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 11:00

24.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku Uhelných skladů s Motorletem řídil čtyřmi góly Zmeškal


Branky


0

Útočník Uhlených skladů a nejlepší střelec soutěže Zdeněk Zmeškal zaznamenal v utkání s rezervou Motorletu čtyři góly za čtrnáct minut. Uhelné sklady i díky tomu přestřílely soupeře 6:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 8. minutě se trefil Flaks a hosté šli do vedení. Uhelné sklady vyrovnaly za deset minut, když se z trestného kopu trefil Zmeškal. Ve 23. minutě se Zmeškal prosadil znovu, tentokrát po centru z pravé strany. Minutu nato vedli domácí už o dvě branky, když Majerčin vystřelil přesně k tyči - 3:1. Ve 29. minutě zvyšoval na rozdíl tří gólů znovu Zmeškal, který tak zaznamenal hattrick za půl hodiny hry. Za tři minuty vedly Uhelné sklady už 5:1 a autorem branky nebyl nikdo jiný, než znovu Zmeškal! V poslední minutě prvního poločasu se hostům podařilo snížit zásluhou Jaroše, který poslal trestný kop přesně k tyči. 

V 68. minutě byl rozdíl ve skóre už pouze dvougólový. Kučerův pokus ze středu vápna se zastavil až v brance. - 5:3. Poté musel dvakrát zasahovat brankář domácích Borský, v obou případech byl úspěšný a Uhelné sklady tak držely dvougólové vedení. To navýšil tři minuty před koncem Zilvar, který doklepl do branky odražený míč. To byla v tomto divokém útkání poslední změna skóre, Uhlené sklady tak doma porazily rezervu Motorletu 6:3.



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
A. Borský [-] - P. Snopek [-] , Š. Hrazdíra [-] , T. Koubek [-] , Š. hrazdíra [-] - M. Stolfa [-] , J. Majerčin [-] , J. Bartůněk [-] , L. Steinocher [-] (86. J. Pivoňka [-] ) - Z. Zmeškal [-] (89. Z. Weis [-] ) , L. Zilvar [-]

FK Motorlet Praha B
Š. Frank [-] - J. Machurka [-] , J. Jonáš [-] (67. O. Konopásek [-] ) , M. Jaroš [-] , T. Fischer [-] - M. Bialek [-] , J. Faktor [-] , D. Eppert [-] , L. Kučera [-] - O. Měska [-] , I. Flaks [-] (75. P. Novotný [-] )

ŽK: 44. P. Snopek , 53. Š. hrazdíra , 81. J. Majerčin , 85. M. Stolfa - 30. D. Eppert , 57. O. Měska .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.