0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 17:00

24.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přední kopaniny si odváží z Tempa tři body


Branky


0

Přestože Tempo prohrálo na svém hřišti s Přední kopaninou 0:3, především první půle byla z pohledu domácích velmi povedená, když si připsali řadu šancí a dvakrát trefili tyč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště 14. Tempa přijel ve 24. kola první celek tabulky z Přední kopaniny. Domácí však začali bez většího respektu. V prvních minutách zápasu prověřili brankáře Švarce nejprve Klouček a po něm i Tománek. O chvíli později se zakončení nepovedlo Freiovi. A v 5. minutě rozezvučeli hráči Tempa brankovou konstrukci! Kalina hlavičkoval po trestném kopu pouze do tyče. Poté se hosté z úvodního tlaku Tempa vymanili, vážnější šanci si ale nevytvořili. A tak se slova ujali znovu hráči Tempa. Ve 22. minutě skončila střela Hurky pouze opět na tyči. Na další dvě šance domácíh odpověděli hráči Přední kopaniny stejným počtem příležitostí, ve všech případech byli ale brankáři úspěšní. Branka tak padla až v závěru poločasu, prosadil se Průša a do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

V úvodu druhého poločasu došlo k rozhodujícímu momentu utkání. Kratocvhíla ve vápně fauloval Netušil, ten uviděl červenou kartu a pokutový kop proměnil Poláček - 0:2. Chvíli na to vedla Přední kopanina už o tři branky. Po hezké individuální akci se prosadil Santler střelou k tyči. Přestože byo k vidění ještě několik náznaků příležitostí na obou stranách, hosté zkušeně kontrolovali hru a skóre se už nezměnilo. 



Sestavy


FC Tempo Praha
J. Kuchař [-] - V. Kalina [-] , M. Netušil [-] , P. Prucek [-] , J. Žalud [-] - J. Klouček [-] , J. Hendrich [-] (53. T. Duka [-] ) , L. Tománek [-] , D. Kadlec [-] - J. Hurka [-] (79. O. Šváb [-] ) , P. Frei [-]

FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - J. Mikeš [-] (77. Š. Vik [-] ) , T. Bláha [-] , M. Čihák [-] , R. Melničuv [-] - J. Sýkora [-] , R. Blažek [-] (46. J. Tržický [-] ) , D. Santler [-] (86. J. Jurek [-] ) , T. Poláček [-] (71. M. Les [-] ) - D. Průša [-] , V. Kratochvíl [-]

ŽK: 30. J. Hurka - 80. J. Tržický . ČK: 47. M. Netušil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.