2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nad Vltavou sesadil Velešín z prvního místa


Branky


26

Velešín čekal těžký zápas na hřišti Boršova nad Vltavou, kde se těžko dělají body. A to se také potvrdilo, i když lídr rychle vedl, tak nakonec jede domu s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Pomije hned v úvodu zařídil vedení

Těžký zápas začal pro hostujicí Velešín nejlépe jak mohl. Ihned v první minutě se prosadil Tomáš Pomije a poslal favorita do vedení 0:1. Domácí tým, ale letos prožívá výbornou sezonu a především doma body neztrácí. A ani branka v prvních minutách domácí tým nezlomila. Ještě do poločasu vyrovnal Enver Lepša 1:1. V prvním poločase už branka nepadla a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu. 

Jan Gruber rozhodl o výhře domácích

Druhý poločas bylo jasné, že kdo dá branku, tak tuto napínavou bitvu vyhraje. Velešín bojující s Kaplicí o postup se nechtěl spokojit ani s bodem. Bohužel pro hosty, ale ani ten jeden bod domů nevezou. Dvanáct minut před koncem se prosadil zkušený Jan Gruber a rozjásal domácí fanoušky 2:1. Velešín vsadil všechny síly do útoku, ale vyrovnat se mu už nepodařilo. A jelikož jeho sok z Kaplice vyhrál na hřišti Zlaté Koruny, tak velešín ztratil vedoucí pozici a teď bude první místo honit on. Boršov nad Vltavou se raduje ze tří bodů a za týden ho čeká těžký zápas na hřišti v Netolicích. Velešín přivítá doma Frymburk.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Čekal nás lídr tabulky, přesto jsme už v 15. vteřině prohrávali. Naštěstí nás to nezlomilo a naopak tým se semkl. Hra se vyrovnala a my se začali dostávat do šancí, které jsme zahazovali. Druhý poločas byl Velešín na míči, ale do vyložených šancí jsme ho nepouštěli. Naopak nám se dařilo dostat do dalších šancí, které jsme neproměnili. Nakonec Jan Gruber ukázal, jaký je to fotbalista a zápas rozhodl. Zápas se musel fanouškům z obou táborů líbit. Klukům děkuji za bojovnost, protože to byla týmová výhra.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] (87. E. Poula [-] ) , J. Gruber [-] , J. Staněk [-] (22. E. Lepša [-] ) , P. Procházka [-] (75. L. Soukup [-] ) , R. Řežáb [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] (85. R. Kofroň [-] ) , A. Matoušek [-] , S. Čutka [-] , F. Filištein [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] (78. J. Šváb [-] ) , F. Zimek [-] - F. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] , M. Špát [-] , T. Pomije [-] - S. Šálek [-] (66. D. Petr [-] ) , J. Grznárik [-] -

ŽK: 66. F. Pokorný , 74. J. Gruber , 83. L. Fessl - 44. J. Grznárik , 76. K. Zatloukal .
Hráči zápasu: J. Gruber , A. Matoušek - V. Ottenschläger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Opět se jedná o vyrovnané týmy, které nebudou chtít darovat své body. Avšak věřím spíš týmu z Velešínu a díky 3 bodům si udrží první místo v tabulce. Tipuji těsnou výhru 2:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích