0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 10:15

23.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háje si odvážejí z Libuše tři body


Branky


0

Deváté Háje přijely v sobotu na hřiště jedenácté Libuše. Pro hosty to byla tentokrát jednoduchá matematika - dva vstřelené góly a žádný inkasovaný se rovnají třem bodům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní čtvthodině hry bylo k vídění několik rohových kopů na obou stranách hry a šance domácého Gutheise, ani v jednom případě však gól nepadl. Ve 13. minutě už se fanoušci dočkali - spolupráce Balíka s Hruškou byla úspěšná a hosté se ujali  vedení 1:0. Domácí mohli vyrovnat ve 22. minutě. Laušmana však ve výborné pozici vychytal Provazník. Do konce poločasu si pak vypracovali šance už jen hosté, skoré se však nezměnilo a do šaten šli s jednobrankovým vedením v zádech.

Druhý polačas byl ve znamení marného dobývání hráčů Libuše obrany hostů. Několik příležitostí si domácí sice vytvořili, Provazník si však se všemi poradil. S ubývajícím časem se vytrácela přesnost a klid ve hře Libuše. Vítězství hostů pojistil v nastavení po krásné přihrávce od Hrušky Solař. Háje si tak po vítězství 2:0 odvažejí z Libuše všechny body. 



Sestavy


FSC Libuš
M. Rohlíček [-] - M. Müller [-] , M. Šupina [-] , J. Maňák [-] , F. Růžička [-] (66. O. Čížek [-] ) - P. Hruška [-] (75. M. Stuchlík [-] ) , P. Gutheis [-] , T. Kuchař [-] (59. O. Nekola [-] ) , F. Podobský [-] , O. Kučera [-] (88. D. Holubář [-] ) - V. Laušman [-]

FC Háje Jižní Město
T. Dub [-] - M. Dvořák [-] , T. Dub [-] , V. Vlasák [-] , J. Slabý [-] - J. Boháč [-] (80. D. Rapant [-] ) , M. Balík [-] , M. Bednář [-] , M. Brož [-] , V. Hruška [-] - V. Greshnyakov [-] (84. V. Solař [-] )

ŽK: 45. F. Růžička , 71. F. Podobský - 74. M. Brož .
Hráči zápasu: V. Hruška .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.