1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

23.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže znovu vítězně


Branky


0

Třeboradice držely na hřišti prvního celku dlouho nadějný bezbrankový stav. Čtvrt hodiny před koncem ale zařídil svým gólem vítězství pro Přední kopaninu obránce Jan Mikeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště lídra soutěže z přední kopaniny přijely sedmé Třeboradice. A byli to právě hosté, kteří do utkání vstoupili lépe. Ze své převahy v úvodu utkání vytěžili však pouze dva rohové kopy. V 8. minutě založila Přední kopanina nebezpečný protiútok, který se Třeboradicím podařilo zastavit pouze za cenu faulu a žluté karty. V 31. minutě musel proti střele Kratochvíla vyáthnout skvělý zákrok hostujíc brankář Winter. A protože si poradil i se střelou Průši a následnou dorážku odvracel až na brakové čáře Votava, odcházelo se do šaten za bezbrankového stavu. 

Do druhého polačasu vstoupily, stejně jako do toho prvního, lépe Třeboradice. Ondřej Novák však bránu netrefil a Grznár trefil pouze Čiháka. V 68. minutě se ocitl na malém vápně Votava, branku však minul. O pět minut později prověřil Kratochvíl brankáře Wintera. V 78. minutě zahrávali domácí trestný kop. Míč se po závaru před brankou odrazil k Mikešovi, který se efektně prosadil - 1:0. Přední kopanina chvíli na to mohla své vedení navýšit, Poláčkův obstřel brankáře stihl ještě před brankovou čarou vyrazit Farkaš. Třeboradice tak dál živily naději na vyrovnání, to se jim ale nepovedlo a po slibném vývoji nakonec prohrály s vedoucím celkem pouze o gól. 



Sestavy


FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - R. Melničuv [-] , T. Bláha [-] (36. R. Hemzáček [-] ) , M. Čihák [-] , J. Mikeš [-] - R. Blažek [-] (65. J. Sýkora [-] ) , T. Poláček [-] , D. Santler [-] (89. Š. Vik [-] ) , T. Pešír [-] - V. Kratochvíl [-] (86. M. Les [-] ) , D. Průša [-] (92. J. Tržický [-] )

SK Třeboradice
V. Winter [-] - M. Čáp [-] , R. Farkaš [-] , D. Hruška [-] , M. Votava [-] - P. Viktorin [-] , P. Grznár [-] , J. Trýzna [-] (73. M. Trnka [-] ) , J. Novák [-] (69. M. Punčochář [-] ) - P. Červenka [-] , O. Novák [-]

ŽK: 62. T. Pešír - 8. M. Čáp , 84. P. Červenka , 90. V. Winter .
Hráči zápasu: J. Mikeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.