Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet rozdrtil Střešovice


Branky


18. J. Faktor , 23. I. Flaks , 31. J. Faktor , 52. A. Hájek , 56. A. Hájek , 69. D. Novotný - 29. N. Mikš
0

Hráči Střešovic si v neděli mohli připadat jako reprezentanti Brázilie v semifinále Mistroství světa proti Německu. Zápas týmů ze středu tabulky totiž skončil stejným poměrem. Rezerva Motorletu přejela Střešovice 7:1 a posunula se v tabulce před svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal hodně zostra. Především domácí hýřili aktivitou a k vidění bylo několik zajímavých příležitostí na obou stranách. První gól ale padl až v 18. minutě - hezkou střelou otevřel skóre Faktor a Moterlet se ujal vedení. Za sedm minut vedli domácí už 2:0, když centrovaný balón uklidil hlavou do sítě Flaks. Střešovicícm se povedlo snížit už za čtyři minuty. Odražený míč po rohovém kopu poslal do brány Mikš. Uběhly pouze dvě minuty a domácí vedli znovu o dva góly, když se opět prosadil Faktor - 3:1. Tímto výsledkem první poločas skončil a zdálo se, že srazil Střešovice do kolen.

V druhém poločase se totiž prosazovali už jen domácí. V 52. minutě byl na konci gólové akce Hájek. O čtyři minuty později se stejný hráč prosadil znovu. Na světlné tabuli svítilo skóre 5:1 a to ještě nebylo zdaleka všechno. Šestý gól přidal po rohovém kopu střídající Novotný a deset minut před koncem zvýšil už na 7:1 Fischer. v 85. minutě byl za zákrok na Innemana vyloučen domácí Mašek. Na skóre se však už nic neměnilo a tak odjížděly Střešovice ze hřiště Motorletu s výpraskem. 



Sestavy


FK Motorlet Praha B
P. Pacovský [-] - J. Mareš [-] , A. Tvrdý [-] , D. Eppert [-] (73. T. Fischer [-] ) , M. Jaroš [-] - I. Flaks [-] , A. Hájek [-] (60. D. Novotný [-] ) , V. Šafránek [-] , J. Faktor [-] , M. Bialek [-] (70. O. Konopásek [-] ) - O. Měska [-]

SK Střešovice 1911
M. Šilhavý [-] - D. Borsuc [-] (46. M. Inneman [-] ) , D. Smejtek [-] , P. Věchtík [-] , M. Charvát [-] - J. Kašpar [-] , S. Zvolenský [-] , D. Vokurka [-] (65. V. Šulc [-] ) , M. Brantal [-] - N. Mikš [-] (75. T. Mulač [-] ) , T. Rothe [-]

ČK: 85. J. Mareš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.