Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

23.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm gólů na Meteoru, domácí zásluhou čtyřgólového Junka přestříleli Kolovraty


Branky


0

V neděli odpoledne se v Praze odehrál souboj celků ze spodku tabulky, rezerva Meteoru přivítala na svém hřišti Kolovraty. Díky divokému vízětství 5:3 a čtyřem brankám Junka se Meteor odpoutal od dolních pater tabulky, naopak Kolvraty zůstávají předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do utkání velmi aktivně. Úvodní gól ale zaznamenali hosté, když se už ve 2. minutě prosadil hlavou Všetečka. Už za dvě minuty bylo srovnáno, když se z hranice vápna trefil Junek. To ještě nikdo netušil, jaký zápas tohoto útočníka čeká. Ve 12. minutě se domácí ujali vedení, když zblízka zakončil Studnička - 2:1. A gólové hody pokračovaly - ve 20. minutě přidal třetí gól Meteoru a svůj druhý v zápase znovu Junek. Hosté mohli následně snížit, ale Nykl v obrovské šanci golmana nepřekonal. Ve 34. minutě mohl Junek završit hattrick, gólman Maštera byl ale proti. První poločas tak skončil výsledkem 3:1.

Kolovraty do druhého poločasu dvakrát vystřídaly. To oživilo jejich hru především směrem dopředu, z čehož vytěžily brzy rohový kop, který do brány dorážel Hrubý a bylo sníženo na 3:2. A v 53. minutě mohl vyrovnat Lechner, branku však netrefil. O čtyři minuty později se stejný hráč ocitl v podobné situaci a tentokrát už se nemýlil - 3:3 ! Kolovrtay pak mohly obrat dokonat, svou šanci však neproměnily a tak se o pár minut později pískala na druhé straně penalta. Míč si vzal Junek a hattrick byl na světě - 4:3. Hosté se pak snažili vyrovnat a nutno říci, že příležitosti k tomu měli. Místo toho však v samém závěru utkání přidal svou čtvrtou branku Junek a Meteor tak zvítězil 5:3.



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
M. Polomský [-] - D. Pergl [-] , M. Čonka [-] (28. D. Svozil [-] ) , J. Frantl [-] (72. J. Šimek [-] ) (73. C. Chalkias [-] ) , P. Leitner [-] - P. Studnička [-] , T. Vobořil [-] , J. Křtěn [-] (88. J. Hergesell [-] ) , P. Janda [-] , D. Dvořák [-] - P. Junek [-] (92. D. Ploc [-] )

Sokol Kolovraty
D. Maštera [-] - K. Petr [-] , M. Seko [-] (46. L. Kalenda [-] ) , P. Všetečka [-] , M. Procházka [-] - M. Hrubý [-] (78. M. Komárek [-] ) , J. Kosina [-] , M. Luňák [-] , M. Lechner [-] - J. Buchtík [-] (46. T. Olmr [-] ) , P. Nykl [-]

ŽK: 81. J. Křtěn - 44. M. Lechner , 66. T. Olmr , 79. M. Luňák , 93. J. Kosina .
Hráči zápasu: P. Junek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.