0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet si odváží z Meteoru tři body


Branky


0

V zápase rezervních týmů Meteoru a Motorletu mohl zvítězit kdokoliv. Nakonec se však ze zisku tří bodů radují hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání trefil domácí Chalkias tyč opuštěné branky hostů. Nic dalšího však v tomto poločase Meteor nepředvedl a zdálo se, že na hřišti jsou jen hosté. Motorlet si vypracoval sérii rohových kopů, když se po jednom z nich prosadil hlavou Machurka. Ve 29. minutě se po hezké samostatné akci ocitl sám před bránou Jonáš, vystřelil ale mimo tři tyče. Hosé si do přestávky vypracovali ještě několik příležitosí, své vedení švak nenavýšili.

V druhém polačase byl obraz hry zcela jiný. Hráči Meteoru soupeře přehrávali a dostávali se do řady příležitostí. Hergesell vystřelil, jeho střela však skončila znovu na tyči. Hosté se zatáhli do obrany a pouze sledovali, jak Meteor zahazuje jednu šanci za druhou. Domácím se však vyrovnat nepodařilo a své vítězství zpečetil Motorlet v poslední minutě, kdy se po akci na levé straně prosadil Faktor. 



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
M. Polomský [-] - J. Hergesell [-] (77. S. Kurtiashvili [-] ) , M. Ptáček [-] , J. Moudrý [-] , M. Čonka [-] , D. Pergl [-] , P. Studnička [-] - D. Dvořák [-] (55. J. Šimek [-] ) , C. Chalkias [-] (46. D. Ploc [-] ) , J. Křtěn [-] - P. Junek [-]

FK Motorlet Praha B
Š. Frank [-] - M. Bialek [-] (71. D. Eppert [-] ) , M. Jaroš [-] , J. Mareš [-] , T. Fischer [-] - J. Faktor [-] , V. Šafránek [-] , J. Jonáš [-] , J. Machurka [-] - I. Flaks [-] , O. Konopásek [-]

ŽK: 75. P. Studnička - 83. M. Jaroš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.