Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 11:00

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhelné sklady otočily vývoj zápasu, přesto se nakonec z vítězství radoval lídr z Přední kopaniny


Branky


0

V sobotu se v Košiřích odehrál šlágr kola mezi prvním a druhým celkem tabulky. A bylo na co koukat! Dvě penalty i přelívání skóre z jedné strany na druhou. Z vítězství se po dramatickém průběhu nakonec radovali hosté a Přední kopanina tak zvýšila svůj náskok na prvním místě už na osm bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přední kopanina se ujala vedení v 18. minutě, míč do brány dorazil Santler. Domácím se však ještě do konce poločasu podařilo šlágr kola otočit. Ve 35. minutě proměnil penaltu nejlepší střelec soutěže Zmeškal a o šest minut později se nádherně trefil Majerčin. O poločase tak na ukazateli svítilo skóre 2:1 pro domácí. 

Druhý poločas přinesl, stejně jako ten první, tři góly.  v 64. minutě se ve skluzu prosadil Pešír a vyrovnal stav utkání na 2:2. O čtyři minuty později šli hosté do vedení po trefě Poláčka. Vítězství si lídr tabulky pojistil dvě minuty před koncem, když penaltu proměnil znovu Pešír. 



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
M. Kopecký [-] - T. Koubek [-] , M. Stolfa [-] , Š. hrazdíra [-] , P. Snopek [-] - J. Majerčin [-] , J. Bartůněk [-] , Š. Hrazdíra [-] (80. J. Petrla [-] ) , L. Steinocher [-] - Z. Zmeškal [-] , L. Zilvar [-]

FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - R. Hemzáček [-] , T. Bláha [-] , R. Melničuv [-] , J. Mikeš [-] - T. Poláček [-] (89. M. Les [-] ) , T. Pešír [-] , J. Sýkora [-] (57. R. Blažek [-] ) , D. Santler [-] - D. Průša [-] (84. Š. Vik [-] ) , V. Kratochvíl [-] (57. M. Čihák [-] )

ŽK: 11. P. Snopek , 85. L. Steinocher , 88. T. Koubek - 65. D. Santler , 90. R. Hemzáček .
Hráči zápasu: T. Pešír .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.