Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 10:30

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi ČAFC a Libuší vítěze nepoznala


Branky


0

V zápase mezi ČAFC a Libuší bylo k vidění mnoho zajímavého. Šest gólů, neproměněné šance, červená karta a mnohem více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe hosté z Libuše, když šli už v 10. minutě zásluhou Laušmana do vedení. Vyrovnání přišlo za dvanáct minut, když nařízenou penaltu proměnil Fitzel. Pět minut nato dokázali domácí překlopit skóre na svou stranu, hezkou ránu předvedl Freiman - 2:1. Hráči ČAFC si v závěru poločasu vypracovali několik nadějných příležitostí, žádnou z nich však nevyužili a polačas tak skončil jednobrankovým vedením domácích. 

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil, tedy několika neproměněnými šancemi domácích. A v 65. minutě přišel trest v podobě vyrovnání na 2:2, které zařídil Čížek. Za tři minuty ale domácí opět vedli, když se tváří v tvář brankářovi znovu prosadil Fitzel. Utkání nabíralo na obrátkách a přibývaly i emoce, které vyústily ve vyloučení domácího Kaliby. Výhoda jednoho muže byla brzy znát a Libuš získala herní převahu, ze které vyústil vyrovnávací gól. Zcela volný Kučera zakončil hlavou s přehledem - 3:3. Hosté byli až do konce utkání nebezpečnější, utkání už ale žádný další gól nepřineslo a tak se v krásném zápase body dělily. 



Sestavy


ČAFC Praha
I. Drahorád [-] - J. Kaliba [-] , M. Chvátal [-] , L. Zahradník [-] , M. Jerie [-] - J. Lukáš [-] (89. K. Mandík [-] ) , M. Freiman [-] , M. Nagy [-] , J. Nováček [-] - T. Fitzel [-] (81. M. Moravec [-] ) , J. Kučera [-]

FSC Libuš
M. Rohlíček [-] - P. Hruška [-] (60. P. Musich [-] ) , M. Šupina [-] , M. Müller [-] , J. Maňák [-] - O. Čížek [-] , O. Kučera [-] , T. Kuchař [-] (76. P. Gutheis [-] ) , F. Podobský [-] - M. Stuchlík [-] (63. O. Nekola [-] ) , V. Laušman [-]

ŽK: 70. L. Zahradník , 72. M. Freiman , 75. J. Kučera - 56. F. Podobský . ČK: 76. J. Kaliba .
Hráči zápasu: T. Fitzel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.